PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021


A partir d’aquest dimecres dia 13 de maig i fins el divendres 22 de maig tindrà lloc el període de preinscripció curs 2020-2021 per als ensenyaments d’infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria.
La sol·licitud es podrà tramitar de dues maneres:
Opció 1 (Per internet): del… Llegeix més»

A LA RECERCA DE LA MINA…

Sembla ser que aquesta Mina està molt ben amagada i no hi ha manera de trobar-la…
Us hem preparat unes noves propostes de treball per intentar tenir més informació sobre l’amagatall de la Mina.
Ens ajudeu a esbrinar-ho?
Aquesta nova proposta de treball serà presentat per cicles, per… Llegeix més»

ALTRES RECURSOS

A continuació us enllacem un Symbaloo amb altres recursos que us poden servir d’ajuda aquests dies. Tal i com us vam dir per correu electrònic estan agrupats per colors segons àrea curricular. La idea és anar-hi afegint més recursos. Si teniu noves propostes ens les… Llegeix més»

M’AJUDEU A TROBAR LA MINA?

Tot i que molts alumnes ja ens esteu ajudant, necessitem més col·laboració!
I tu? Ja has ajudat a en Sipall a trobar la Mina?
Com que veiem que mica mica aneu resolent les propostes de treball, us proposem nous reptes! (Podeu enviar els vostres treballs el dia… Llegeix més»

EN SIPALL NECESSITA LA TEVA AJUDA!

Hola famílies,
Aquí us deixem la proposta de la setmana. Veureu que engloba diverses àrees i està pensat perquè ho puguin fer els alumnes des de P3 fins a 6è (cadascú amb el seu nivell d’exigència).
Podeu enviar els escrits, àudios, vídeos… que feu, al correu de… Llegeix més»

ALLARGAMENT DEL CONFINAMENT

Benvolgudes famílies,
Malauradament, la situació que estem vivint fa necessari continuar amb el confinament, com a mínim fins al dia 11 d’abril i no sabem quan podrem tornar a la normalitat escolar.
És per aquest motiu que a nivell de claustre hem previst i us fem una… Llegeix més»

El Departament d’Educació ajorna la preinscripció escolar

La preinscripció escolar pel curs 2020-2021 a l’educació infantil (segon cicle), educació primària i educació secundària obligatòria, que s’havia d’iniciar el proper dilluns 23 de març, queda ajornada fins que les circumstàncies permetin la seva realització en situació de normalitat, tal com ho comunica el Llegeix més»

MATINAL DE ROBÒTICA A PRIMÀRIA

 
En Ramon i la Greta , de l’Acadèmia de programació i robòtica “Codelearn” de Banyoles, ens han vingut a fer uns tallers, gratuïtament, per als cursos de primària.
A C.I. hem après a fer funcionar els robots “Edison”. Son un robots amb rodes que es programen… Llegeix més»

SEGONA ASSEMBLEA DE PRIMÀRIA

De nou hem dut a terme la 2ona Assemblea de Primària a l’escola. S’ha dut a terme el dia 18 de febrer a la tarda i aquest cop hem treballat l’educació socioemocional a diferència de la del 1r trimestre on vam fer-la per millorar la… Llegeix més»

PORTES OBERTES

El passat divendres dia 13 de març, s’havia de celebrar la Jornada de Portes Obertes, que enguany coincidia amb el Dia de les famílies. Malauradament aquesta diada no va ser possible dur-la a terme degut a les circumstàncies en la que ens trobem actualment per… Llegeix més»