Comencem Esport Blanc

L’alumnat de 3r i 4t de la Zer ha començat les sessions d’Esport Blanc. Dues sessions d’esquí alpí, dues de snow i dues d’esquí de fons.

Visita a l’Espai Ermengol

El passat dilluns l’alumnat de l’escola vam anar a l’Espai Ermengol a fer dues activitats molt atractives. Primer, amb l’Albert de Gràcia, vam aprendre algunes coses sobre la meteorologia. Després, amb l’Anna, vam investigar una mica qui era l’Arnau Mir i què va fer a… Llegeix més»

Premis del Consell Comarcal

Avui al vespre dos alumnes de l’escola, el Biel de P-3 i la Neusa de 3r, han estat premiats en el concurs de dibuix i el de poesia del Consell Comarcal. El Biel ha fet un dibuix molt bonic i la Neusa un poema amb… Llegeix més»

UN REGAL MUSICAL!

Els més grans de l’escola hem dedicat les darreres sessions de música a crear un acompanyament per la cançó que cantaran els petits. Els hem volgut regalar aquesta música i tots junts hem cantat i tocat la cançó. Com han dit els més petits, aquest… Llegeix més»

Anem de compres

S’acosta el Nadal i els nens i nenes de 4t, 5è i 6è han anat de compres per preparar un sopar i sorprendre als seus convidats amb alguns regalets. Així que farcidets de diners han comprat tot allò que els feia falta. S’hi han deixat… Llegeix més»