Minicolònies dels Llobatons

Després del gran èxit de les colònies d’infantil de l’any passat, arriben les GRANS colònies d’infantil d’enguany!!
I només d’una nit fora de casa!!!Intenses, divertides, diferents…i quins pijames!!!!Ens ho hem passat molt i molt bé!! Ara a descansar…

Les mines d’Adrall…finalment!

Dilluns,finalment, vam poder anar a visitar les mines d’Adrall. Molt interessant el que ens va explicar el Carles Gascon, molt bonic tot el paisatge que ens envoltava i molt atlètic tot l’alumnat!!!Les mines se’ns resistien, però van valer molt la pena!

Finalistes Jocs florals

La Neusa de 2n i la Nina de 3r han estat finalistes dels sisens Jocs Florals escolars de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Ara toca anar a LLeida!!
Passi el que passi per a nosaltres ja sou unes campiones!!!
Felicitats!!!
Notícia_RadioSeu

Hem passat el dia a la Seu

L’alumnat de 4t, 5è i 6è hem anat a la Seu en bici. Hem visitat la central hidroelèctrica del Parc del Segre i després hem pujat a les canoes. L’alumnat de P-3 a 3r també hem visitat la central hidroelèctrica, hem vist el molí d’aigua… Llegeix més»

Visita al Patrimoni

Ahir els alumnes de cicle superior de la Zer juntament amb els alumnes de la Zer Narieda van visitar diferents llocs emblemàtics de la comarca: les Homilies d’Organyà, el Dòlmen de Colomera, l’església de Sant Serni de Cabó…

Rromane

Dimarts 7 de maig els alumnes de 3r, 4t i 5è van gaudir de la teatralització de contes gitanos com a estratègia intercultural a l’escola. Va ser un magnífic recurs per a educar en els valors de la solidaritat, respecte i tolerància.