Ajornada la classe de Competic inicial d’avui i normalitat a la resta d’ensenyaments

La classe de Competic inicial d’aquesta tarda queda ajornada i es recuperarà amb increments de franges de mitja hora en les properes classes, per la resta d’ensenyaments les classes continuen amb els mateixos horaris d’abans de les vacances. Hem tornat a obrir amb normalitat malgrat la Covid i l’impacte del temporal de neu i fred.

És evident que hi ha incerteses que es mantindran mentre duri la pandèmia, però no són ni més ni menys complexes al centre que en el conjunt de la societat i és positiu que no s’hagi contemplat en cap moment la possibilitat de tancar.

Mantenir el centre obert i amb l’activitat híbrida d’alguns ensenyaments és el correcte des d’un punt de vista pedagògic després de les anomalies del curs anterior i per garantir una formació correcta, i també des del punt de vista social, perquè aporta una normalitat davant la pandèmia que és d’agrair, i més després que les xifres al primer trimestre puguin considerar-se positives.

S’han de mantenir les precaucions i les mesures que han funcionat al primer trimestre i confiar que amb la campanya de vacunació avancem cap a un curs més normal que el precedent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>