PROPOSTES ED. INFANTIL “HI HAVIA UNA VEGADA…”

Com ja sabeu, cada setmana l’equip de mestres d’Educació Infantil enviem unes propostes de treball relacionades amb un centre d’interès als nostres alumnes. Són activitats globalitzades, variades i dissenyades per intentar que despertin l’interès de tots els nens i les nenes.

La setmana del 20 al 24 d’abril els infants d’Educació Infantil s’han endinsat en el món de la imaginació i dels Contes. Hem proposat un conjunt d’activitats destinades a desenvolupar la comunicació oral, adquirir vocabulari nou i millorar la comprensió. A més, d’afavorir la imaginació i la creativitat.

Tenint en compte que el  23 d’abril va ser Sant Jordi, també hem proposat activitats molt diverses per tal de poder gaudir d’aquesta diada des de casa.

Us mostrem el resum de les famílies que ens han enviat fotografies. Volem agrair la participació de tots/es els que ens han enviat coses i animar a la resta a compartir amb nosaltres el que feu a casa! Gràcies!

P3A  i B

P4A

P4B

P5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>