De l’Art d’Ymbernon al nostre Art!

Fa uns dies, els nens i nenes de cicle mitjà vam anar al MAC a visitar l’exposició IDEARI  DE  LATUNG  LA  LA d’en  DAVID YMBERNON. 

Ens hem endinsat en la seva obra a partir del visionat d’alguns vídeos, observant atentament les seves obres i llegint alguns articles.

Tot plegat ens ha ajudat a inspirar-nos per tal de crear les nostres pròpies produccions a l’estil de l’Ymbernon!

Així doncs, cadascú de nosaltres s’ha traslladat uns quants anys enrere per tal de recordar tot allò que va marcar positivament la nostra infància: una joguina, una olor, un color, un familiar, un aliment, algun joc, una conversa, un indret, una peça de roba, un peluix….

Amb tot això hem anat creant una gran exposició formada per petites i, alhora, grans obres d’art realitzades amb tot allò significatiu per a nosaltres i que hem volgut mostrar a la resta. Cadascuna de les obres va acompanyada d’un petit escrit on s’explica el motiu de la tria dels elements de l’obra.

 

Gràcies, David; ha estat un plaer conèixer-te!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>