Avui els alumnes de 4t A hem fet l’auditoria al menjador de l’escola.
Aquestes són les dades per a 88 comensals:
1r plat: Arròs xinès ( 145 g/ració)
2n plat: Lluç fresc amb amanida i pa ( 141 g/ració)
Postres: Pastís d’aniversari ( 70 g/ració)
Pes total del menú del dia: 356 g
Com que hi ha hagut 88 comensals, s’han servit 31,328 kg d’aliments.
La fracció orgànica malbaratada ha estat de 4,92 kg. Això representa el 15,70 % del total servit.
Hem repartit els 4,92 kg (4.920g) malbaratats entre el pes d’un menú (356 g) i hem sabut que 13 persones haurien pogut dinar amb l’aliment equivalent.
CONCLUSIÓ: S’hauria d’intentar que tots els comensals s’acabin el menjar que tenen al plat per reduir la quantitat d’aliments malbaratats. Amb el projecte “Servim-nos” no es malbaratava tant.