Setmana de la ciència dels ASTRÒNOMS

Hola famílies,

Us volem explicar que aquesta setmana les Astrònomes i els Astrònoms de Cicle Mitjà, hem fet un treball de conscienciació dels efectes del Canvi Climàtic.

Hem fet recerca sobre què és el Canvi Climàtic, quines causes l’estan provocant i quins efectes i conseqüències poden comportar aquest fet. Els alumnes no han estat quiets i volen fer alguna cosa per posar-hi remei.

No som conscients de l’espai que necessitem de superfície de la Terra per cobrir totes les nostres necessitats. Per això, hem comprovat i calculat, a partir dels nostres actes quotidians i el nostre estil de vida, quina és la nostra petjada ecològica.

Hem fet experiments per entendre l’efecte hivernacle del planeta i hem comprovat que degut als gasos provocats pels humans, l’escalfament global és una realitat. Això pot comportar el desgel dels Pols, de la qual cosa també hem procurat fer un experiment simulant el desgel tant del Pol Nord com del Pol sud, i quines conseqüències patiria el nostre planeta, després d’això.

No volem un fons marí brut i contaminat per deixalles dels humans, volem que estigui net i que els animals puguin desplaçar-se lliurement. Per això, hem fet animals marins a partir d’envasos i altres materials reciclats.

Esperem que us agradi, podeu veure les imatges aquest enllaç: CANVICLIMÀTIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>