Dijous 4 de juny. VA D’ANIMALS!

Bon dia famílies,

Espero que tots seguiu bé i que ahir gaudíssiu de jugar amb les ombres. Avui començarem l’activitat visualitzant un conte:

 

Us ha agradat el conte? Doncs ara us proposo que dibuixeu els animals que surten al conte. Podeu dibuixar una girafa, un elefant, els micos, els ocells….

Si veieu que és molt difícil dibuixar un animal sencer, també podeu dibuixar alguna cosa que el caracteritzi, per exemple les girafes tenen taques, doncs podeu dibuixar taques, o bé plomes dels ocells, o les dents de l’hipopòtam….

Un cop hagueu acabat el dibuix, el podeu pintar, però això és opcional.

CONSELL PER A LES FAMÍLIES. Segurament els vostres fills diran que no saben dibuixar animals, per a què ho facin és molt important la vostra ajuda. Els heu d’animar i dir que són capaços de fer-ho. Només els cal una mica d’empremta.  Us recomano que si no saben com començar a dibuixar els indiqueu com fer-ho. Per exemple per a fer la girafa, els podeu dir: començant pel cap, que facinun cercle, després que es fixin amb el coll llarg que té, doncs que faci una lína ben llarga, després vindria el cos i les cames i ja la tenen feta. Segur que ho fareu GENIAL!

Per qualsevol dubte, suggeriments o comentari em podeu enviar un correu electrònic a lidiaperez@pereanton.cattambé em podeu enviar fotos, vídeos, arxius d’àudio…

Espero que passeu un dia molt feliç!

Una abraçada,

Lídia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>