Diverses activitats dels alumnes de 5è

Durant aquest curs 2017/18, els alumnes han fet diverses activitats, i tenen diverses fotos per mostrar-vos, així que cliqueu als enllaços següents…

Bàdminton: Durant el primer trimestre, vam treballar la unitat didàctica del bàdminton. La nostra escola està inclosa dins del programa nacional de bàdminton+.

Expressió corporal: Des de l’àrea d’educació física treballem l’expressió corporal. Aquí vam organitzar unes petites coreografies a partir d’unes músiques que van triar els/les mateixos/es alumnes.

Besalú: En el segon trimestre vam fer una sortida a Besalú. Vam conèixer com vivien i s’organitzaven les persones a l’edat mitjana a través d’unes activitats en grup, i també vam fer una visita guiada per la vila.

Sortida Endesa: Vam anar a visitar les oficines d’Endesa a Barcelona i vam participar en unes activitats relacionades amb l’energia i l’estalvi energètic.

Palau de la Música: Al segon trimestre vam anar a veure un espectable musical molt interessant on no hi havien instruments. La base musical la feien els solistes amb les seves pròpies veus.

YOMO: Es tracta d’un projecte per incentivar i millorar el coneixement per la ciència i la tecnologia entre l’alumnat.