El alumnes de les classes de les Illes de Tenerife, Rio de Janeiro i Cap de Bona Esperança han gaudit de la Gran Aventura Colacao del Cacau Natural a la fàbrica de Colacao i Nocilla que hi ha a Parets del Vallès.
Ens han explicat l’origen del cacau, tot el procés per a obtenir el que coneixem per cacau en pols i, com no, el funcionament de la fàbrica per a que nosaltres, els ciutadans consumidors d’aquest deliciós aliment arribi a les nostres llars.
El millor de tot, ha estat el SÚPER ESMORZAR que ens han preparat! Hem degustat tots o gairebé tots els productes que s’elaboren a la fàbrica. Des del cacau en pols al cacau en crema. Per llepar-se’n els dits les torrades de Nocilla amb talls de plàtan que ens hem endut a la boca i insuperables els “colacaos” turbo o clàssic. Amb aquests els dipòsits han quedat a full battery!
Evidentment una AVENTURA PER REPETIR!
Vinga, feu un cop d’ull. Segur que a la propera, us animeu!
https://photos.app.goo.gl/mMzGKX1b8nFLeGRp9