DONA LA NOTA, ENCARA HI SOM A TEMPS

DONA LA NOTA, encara hi som a temps, és una iniciativa que pretén que els nens/es dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. A la vegada, contribueixin a fer un consum i un món més sostenible.

Des de l’escola volem participar i unir-nos al projecte DONA LA NOTA, ENCARA HI SOM A TEMPS.
Un projecte iniciat pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals amb l’objectiu de fer arribar a tothom un missatge clar i d’esperança: encara hi som a temps!. Una de les propostes que impulsa el CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, és cantar conjuntament la cançó No ens desdibuixeu.

El dia 5 de juny a les 11h, Dia Mundial del Medi Ambient, era el moment en què  les escoles adherides al projecte havíem de cantar conjuntament al pati de l’escola la cançó No ens desdibuixeu i fer sentir les nostres veus. A causa de la situació que estem vivint i no poder realitzar l’acte com estava previst, nosaltres us proposem sortir al balcó i cantar-la amb els vostres familiars. I per altra banda, cridar ben fort: ENCARA HI SOM A TEMPS!

Aquí teniu diferents versions de la cançó per poder-la practicar. Va, que també diuen, que qui canta els seus mals espanta!

 

 

Volem recordar que el dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) és el dia 5 de juny, per alertar sobre la degradació ambiental, fomentar la sensibilització i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Una acció a nivell mundial que recau en tots i totes.

TAULELL D’ANUNCIS PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

En aquest apartat anirem penjant tota la informació relativa al procés de preinscripció 2020-2021

MAPA ESCOLAR DE LA PREINSCRIPCIÓ 2020-2021. En aquest enllaç podeu trobar l’oferta inicial de places de la nostra escola pel proper curs 20/21.Mapa escolar de Catalunya

El codi de l’escola és 08015612

Per qualsevol dubte o aclariment a8015612@xtec.cat

PREINSCRIPCIÓ

Davant les circumstàncies especials en les quals ens trobem, aquest any les
preinscripcions es faran per via telemàtica en les dates compreses entre el
13 i el 22 de maig, ambdós inclosos.
De forma excepcional es podran portar a terme presencialment a l’escola
del 19 al 22 de maig demanant cita prèvia mitjançant el correu del centre
a8015612@xtec.cat.

Per qualsevol consulta que tingueu, ens podeu enviar un correu electrònic.

Disposeu de tot la informació sobre el procediment de preinscripció a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

 

 

 

BATEGUEM JUNTS

Com a escola un dels trets d’identitat que ens caracteritza i volem fomentar és l’empatia i la solidaritat. Poder participar en iniciatives plenes de missatges positius i d’esperança, on donar suport a aquells que més ho necessiten, ens uneix i ens humanitza.
Fruit d’una iniciativa que… Llegeix més»

ESPAI EN CONSTRUCCIÓ

La nova pàgina web, obrim un nou CAMÍ!

Resultat d'imatges per a "en construcció"

Ens complau comunicar-vos que estem renovant la nostra pàgina web, treballant en la seva elaboració i construcció. Conjuntament amb els Jonapalanencs i Joanpalanenques ben aviat us podrem mostrar el nostre dia a dia mitjançant aquesta pàgina Nodes. La qual ens permetrà presentar la informació de manera més flexible.

Segueix estant operativa l’antiga pàgina web amb la informació actualitzada fins al moment.
https://agora.xtec.cat/ceipjoandepala/moodle/

Aviat estarem per aquí.