NEU A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,
L’escola romandrà tancada també a la tarda, avui dimecres, degut a les condicions climàtiques actuals i a les recomanacions que continua fent Protecció Civil referents a la movilitat.
Demà, si no hi ha res de nou, l’escola obrirà amb normalitat.
Us mantindrem informats.

ESCOLA TANCADA PER NEVADA

Bon dia famílies,

Tenint en compte que la nevada persisteix a la zona de Manresa i Sant Fruitós del Bages i seguint les indicacions de Protecció Civil que recomana  que no es facin desplaçaments , durant el matí l’escola romandrà tancada.
 
En cas que hi hagi un canvi radical de temps i la neu esdevingui pluja ( amb carreteres netes i accesos viables) l’escola obrirà.
 
Mantingueu-vos atents al mail i a la pàgina web
 
Gràcies per la vostra col.laboració i comprensió.

EL BAGES

Iniciem el projecte del Bages i ens endinsem a conèixer una mica més la nostra comarca. El Bages és terra de contrastos. És format per més de 30 municipis.

Limita al nord amb el Berguedà; a l’est amb Osona i el Moianès; al sud amb el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Baix-Llobregat; al sud-oest amb l’Anoia i a l’oest amb el Solsonès.

Els rius més importants que hi tenim són el Llobregat i el Cardener i hi passen les  rieres de Rajadell, la riera Gavarresa i la de Calders entre altres.

Farem una maqueta i una sortida per observar en directe alguns punts que estudiem. Aquesta setmana hem decidit ja els grups que farem per treballar la maqueta i ja ens posarem a fer-la ben aviat!

Us deixo aquest vídeo que espero que us agradi!

INCIDÈNCIES NEVADES

Des dels Serveis Territorials i la Direcció General de Protecció Civil ens informen que les previsions meteorològiques han empitjorat i es preveuen nevades intenses les properes 24 hores.

Aquesta situació pot provocar problemes d’accessibilitat a les escoles, en la circulació de cotxes i en els desplaçaments quotidians.
 
Demà dimecres, en la mesura del possible, mantindrem el centre obert tot i que l’activitat no serà normalitzada.
Tingueu en compte, però, que el nostre centre està allunyat del nucli urbà i que pot ser que els/les mestres no hi podem arribar. En aquest cas s’hauria de tancar el centre.
 
Us demanem que continueu pendents de la pàgina web i del correu personal. Demà al matí us notificarem en quin estat es troba l’escola.

EXTRAESCOLARS 27 FEBRER. NEVARÀ?

Famílies,

Estigueu alerta amb el canvi de temps immediat que hi ha previst.
Totes aquelles famílies amb alumnes que fan extraescolars avui, dimarts dia 27 de febrer, adreceu-vos tant aviat com podeu a l’escola a recollir els vostres fills/es si veieu que es posa a nevar.

DIA D’AVUI/NEVADA

Benvolgudes famílies,

L’escola estarà oberta donat que ha nevat poc a la zona de Manresa i Pineda.
No us podem garantir que les classes es realitzin amb normalitat. Hi ha una part del claustre que es de fora de Manresa i pot tenir problemes per arribar.
Recordeu que si neva mentre els alumnes estan a l’escola, cal que els vingueu a recollir com més aviat millor, doncs és possible que el servei de transport s’hagi d’anul.lar.
Us mantindrem informats al llarg del dia.

Arts in 4th grade

In this session we learnt how to make a butterfly through symmetry. We followed three steps:
Follow the lines of the butterfly
Make the other side of the wing
Draw your own butterfly