Tanquem el curs 2018-19

Tancar un curs és haver omplert una motxilla d’emocions i aprenentatges, és haver recorregut un camí amb obstacles i entrebancs, però alhora amb il·lusions, sorpreses i reptes aconseguits.

Durant aquest curs hem comprovat que l’escola som tots i que entre tots la feina és més fàcil i més enriquidora.

Gràcies a tots i totes per fer-ho possible.

Sabem que “amb tu i amb amor podem canviar el món” i continuarem treballant per a que els nostres alumnes creixin  com a persones, tinguin il·lusions i somnis. Volem alumnes crítics, lliures, responsables i amb el compromís de construir un món millor.

Ara toca gaudir amb amor i respecte  de l’estiu, de la família i de tot els moments que aquestes vacances us regalin.

Bon estiu i ens retrobem al setembre!

Cançoner

Si voleu escoltar algunes de les cançons que hem treballat a l’aula de música amb els alumnes de P4 i 1r, podeu fer-ho a MUSICSZER

APILO 2019

Dimecres 5 de juny, els alumnes de l’escola  vam anar a recollir el premi de “més piles per alumne” a l’escola Marinada de Vilanova de Bellpuig. Allí vam poder gaudir d’una jornada festiva i alhora reivindicativa ja que coincidia amb el “Dia Mundial del Medi… Llegeix més»

SANT JORDI i 1r Premi Literari de la ZER

Aquest any tots els alumnes de la ZER hem celebrat el Sant Jordi a Bellaguarda.

En arribar vam participar en una gimcana literària amb proves relacionades amb la “Llegenda de Sant Jordi” i amb els llibres que hem llegit. Després tots junts vam esmorzar per agafar forces per poder ballar les danses que havíem preparat amb l’Anna.  Ho vam fer súper bé!

Més tard era l’hora de desvetllar les guanyadores o guanyadors del “1r Concurs literari de la ZER, un concurs pensat i creat per tal de potenciar l’escriptura creativa entre els nostres alumnes.

Aquesta primera edició hem tingut el privilegi i la sort de poder comptar amb un expert en escriptura, el senyor Àlex Broch. Des d’aquest espai li volem agrair que hagués acceptat, de molt bon grat, acompanyar-nos en aquest dia tan nostrat com és Sant Jordi.

Concurs “Parada literària”

Ahir, dia 23 d’abril es van lliurar els premis del 8è Concurs escolar PARADA LITERÀRIA a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida. La nostra escola hi va participar en la categoria d’”Expressió artística” en els cicles mitjà i superior i, la Martina, va resultar-ne la guanyadora. Moltes felicitats!!!
El… Llegeix més»

Semifinals Certamen Lectura en veu alta

Aquest dimecres 9 d’abril s’ha celebrat a Mollerussa les semifinals del Certamen de Lectura en Veu Alta.  La Núria hi ha participat i ho ha fet molt bé: MOLTES FELICITATS i molt bona lectura!!