Autor, Jordi Folk

Jordi FolcK, nom de ploma de Jordi Folch Gil (Reus, 1961), és un creador català considerat polifacètic, de la qual cosa n’ha extret una forma d’expressió personal. Interessat a aplicar la creativitat en diversos camps, l’ha conreada en la fotografia, la interpretació, la docència universitària i, molt especialment, l’escriptura. Com a fotògraf especialitzat en blanc i negre ha exposat en diverses ciutats (Soria, Barcelona, Sitges i Reus, entre d’altres) els resultats dels seus viatges, a més de publicar en publicacions com Viari i Puzle.

EL NOI DE PAPER

D’un vell matrimoni de llibreters neix un fill de paper amb serpentines per cabells i llàgrimes de confeti. El noi de paper és un nen de cos fràgil, però amb una enorme intel·ligència i sensibilitat, perquè està creat des de les millors pàgines de la literatura mundial. Gràcies a la papiroflèxia, el noi de paper té l’habilitat de transformar-se en qualsevol cosa: un vaixell, un avió, una flor… Podrà sobreviure en el nostre mon, governat per l’aparença física i l’interès material?

Editorial: Fanbooks

Temàtica: Juvenil | A partir de 14 anys

Col·lecció: FICCIÓ

Nombre de pàgines: 272

L’ANY DE PUBLICACIO:2018

 

NINGÚ ÉS UN ZOMBIE

Ningú és un zombie és un llibre d’en Jordi Folck.

En Jordi folck es un escripto que va nèixer l’any 1961 a Reus. Ha assistit a sèries de tv3 al 1995 dones d’aigua  i cor de la ciutat 2003.Ha fet 25 llibres i li han donat deu premis literaris.

Títol:  Ningú és un zombi!Resultat d'imatges de ningu es un zombie

Autor:  Jordi Folck

Il·lustrador:  Òscar Julve

Editorial:  Barcanova

Lloc i any d’edició:  Barcelona, 2014

Col·lecció:  Sopa de Llibres

Pàgines:  174

Taller Bloc CS. Max, Filip, Samuel, Miquel i Reda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>