ENS CONVERTIM EN ASTRONAUTES

Oi que tothom ha volgut ser astronauta alguna vegada? O ha mirat el cel de nit i s’ha imaginat veure alguna figura mirant les estrelles? De segur que amb la unitat que anem a engegar a Medi ens ajudarà a aprendre moltíssimes coses de l’espai.

Aquí us deixem les primeres activitats, tothom preparat per pujar a la nau espacial?

Com que ja sou uns bons astronautes, ens toca treballar en grups i ser experts en un planeta. A cada grup de nens us ha tocat explorar-ne un, caldrà treballar en equip i aconseguir el màxim informació per ser experts  i poder-ho explicar a la resta de companys. ÀNIMS ASTRONAUTES A VIATJAR AL NOSTRE SISTEMA SOLAR!


CANÇÓ DELS PLANETES

8 comentaris

 1. Bri

  TAULA 2 2N C

  La nostra taula ha treballat sobre el planeta Venus. Aquest planeta es troba a 10. 208.930 km del sol.Venus es el segon planeta del sistema solar en ordre.

 2. Bri

  TAULA3 2nC

  La nostra taula esta treballant el planeta mart. Mart es el quart planeta del sistema solar mes a prop al sol. Mart esta recobert per uns pols de color marro vermellos,que li dona el color vermell.

 3. Bri

  TAULA 1 2NC

  Mercuri es el planeta mes aprop del sol i mes petit del sistema solar. Dóna una volta al Sol cada 88 dies. Mercuri ès brillant quant ès veu des de la Terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>