Erasmus+ – Curs a Berlín

Com molts de vosaltres ja sabreu l’any passat vam aprovar un projecte Erasmus+ KA1 que permetia que els nostres mestres viatgessin per Europa amb la intenció de formar-se en l’àmbit del treball per projectes. En aquest sentit, al mes de juliol van marxar la Nines i la Susanna a Norwich (Regne Unit) per a visitar una escola d’allà i al mes d’octubre van fer el mateix l’Andreu i la Laia a Hauho (Finlàndia).

La tercera de les experiències ha estat a càrrec del Marc i la Marta i han viatjat a la ciutat alemanya de Berlín per a fer un curs de formació sobre el Treball per Projectes, amb professors vinguts de tot arreu (Bèlgica, Dubai, Múrcia, Itàlia i Romania). Durant el curs de formació han tingut l’oportunitat de treballar al voltant de projectes del centre, de contrastar-los i agafar idees dels altres companys de curs.

Seguirem explicant-vos les experiències del nostre projecte Erasmus+! Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>