AVUI, 2 D’ABRIL, DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Avui 2 d’abril se celebra a tot el món el DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL per commemorar el naixement de Hans Christian Andersen.

Els país membre de l’IBBY que enguany s’ha encarregat d’elaborar el cartell i el missatge adreçat a tots els infants del món és Eslovènia. El text és de Peter Svetina i la il·lustració és de Damijan Stepancic. La traducció al català és de Natàlia Martínez.

A la web de l’OEPLI podeu descarregar-vos el missatge en diferents idiomes i informació sobre l’autor.

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil ha decidit sumar-se a la proposta de l’IBBY enregistrant un vídeo amb el missatge del dia internacional i en el qual 25 infants i joves llegeixen el manifest d’enguany.

A més a més es proposa una acció a les xarxes per tal que els infants i joves que ho desitgin pengin un vídeo recomanant alguna lectura a d’altres i infants i joves a través de les aplicacions de missatgeria (whatsapp, telegram…) o de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, Tik Tok…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>