INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ 2020-2021

 

Benvolguda família,
Us comuniquem que el període de preinscripció per al curs 2020-2021 és del 13 al 22 de maig del 2020 ambdós inclosos. Cal precisar que:

– El termini per a les sol·licituds telemàtiques serà del 13 al 22 de maig.

– Hi haurà un termini per atendre de manera presencial i excepcional només aquells casos en què no s’ha pogut dur a terme la sol·licitud telemàtica per motius tècnics o altres. Aquest termini serà del 19 al 22 de maig en horari de matins de 9 a 13.00h. Per aquests casos, cal demanar cita prèvia mitjançant el correu ceipelsitjar@xtec.cat o bé trucant a l’Ajuntament al telèfon 973 57 50 19 (en horari d’atenció al públic de 9 a 15.00h -cal indicar nom, curs i telèfon – ens posarem en contacte per concretar cita prèvia).

– En totes les sol·licituds és obligatori facilitar el correu electrònic de la família.

Segons la normativa del Departament d’Educació, el procediment habitual que heu de seguir és el telemàtic tal com es detalla a continuació:

1. La sol·licitud l’heu de fer per via telemàtica a la pàgina web del Departament d’Educació. En emplenar la sol·licitud amb suport informàtic trobareu un espai que cal omplir amb l’identificador de l’alumne/a. Els nens que es preinscriuen a P3 o que són nous en el sistema educatiu de Catalunya encara no en tenen; per als alumnes matriculats des del curs 2015-2016 en centres educatius de qualsevol titularitat és una dada obligatòria que han de facilitar els centres on estan escolaritzats o també es pot consultar l’identificador de l’alumne a través del web del Departament d’Educació.

2. Podeu consultar la documentació que s’ha d’adjuntar al següent arxiu adjunt “Documentació preinscripció” i l’heu d’enviar al correu electrònic del centre demanat en primera opció juntament amb el resguard de sol·licitud: ceipelsitjar@xtec.cat

3. Des de l’escola us respondrem i us confirmarem l’acceptació del correu i la documentació. La preinscripció es donarà, llavors, per finalitzada.

4. El codi del nostre centre que heu de posar a la sol·licitud és el 25002970.

Segons la normativa i amb la finalitat de reduir la presència de persones en un mateix espai, a partir del dimarts dia 19 de maig només s’atendrà presencialment, amb cita prèvia i de manera excepcional en els casos especificats més amunt. En aquest supòsit, cal seguir les següents normes:

1. Ha de venir solament un únic membre de la família.
2. Cal portar la documentació degudament al dia i preparada i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa.
3. Cal que porteu el vostre bolígraf.
4. Heu de venir amb mascareta i guants.
5. No han de venir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte al correu electrònic ceipelsitjar@xtec.cat o al telèfon 973 57 53 78 (a partir del 19 de maig de 9.00 a 13.00).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>