Nou Punt Digital

Dilluns 13 de gener entra en funcionament el PUNT DIGITAL de la biblioteca del Canigó!! ??

Què és?
El punt digital es un espai amb ordinadors, connexió a internet i impressora multifunció, dins la biblioteca de l’escola, a disposició dels i les alumnes, en horari de 16.30h a 18h.

Per a què serveix?
El punt digital serveix per a tasques educatives: fer cerques d’informació per a treballs de l’escola, deures, practicar idiomes, mirar documentals o jugar a escacs.

Com funciona?
Per poder fer-lo servir cal reservar-lo amb antelació apuntant-se en una llista que hi ha a la biblioteca. És imprescindible que els nens i les nenes estiguin acompanyats d’una persona adulta que es faci responsable del material i del seu bon ús. A més, hi ha una borsa de persones voluntàries per donar suport si és necessari, ja que és un espai d’aprenentatge col·laboratiu i entre totes ens ajudem. Les impressions tenen un cost de 0,10€/pàg (blanc i negre) i 0’20€/pàg (color).

T’interessa el projecte? Vols ajudar? Posa’t en contacte amb l’AFA per entrar a la borsa de persones voluntàries!
Totes som Canigó ????

AFA Escola Canigó
amb el suport de l’Ajuntament VNG

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>