Menús del mes de desembre

Ja estan disponibles els menús de menjador per al mes de desembre. Podeu consultar-los fent clic a la icona de menjador, així com accedir a la web de Caserco.

Celebrem Santa Cecília!

Aquest any hem hagut de celebrear Santa Cecília, patrona de la música, d’una manera diferent. Però això no ens ha impedit gaudir de la música.… Llegeix més»

Primeres passes amb Classroom

Benvolgudes famílies,
Ja us hem fet arribar l’adreça electrònica i la contrasenya perquè els vostres fills i filles puguin accedir a l’aula virtual de Classroom.
Aquesta és una eina de treball que s’utilitzarà en cas de confinament i per a possibles tasques puntuals per a fer a… Llegeix més»

Quan ve el temps de menjar castanyes…

Per fi ha arribat la castanyada! Després d’un inici de curs tan diferent ja tenim ganes de sortir a ballar i a menjar castanyes.
Quan vam ser-hi tots a classe, ens vam acabar de disfressar i vam baixar al pati. Com sempre vam ballar la dansa… Llegeix més»

Assemblea de l’AFA i eleccions a la Junta: és l’hora del relleu!

Dimecres 30 tindrà lloc l’assemblea de l’entitat. Aquesta assemblea és molt important perquè, a més de presentar-se el pressupost i propostes del curs, caldrà triar una nova junta directiva. Es necessiten un mínim de 3 persones que puguin comprometre’s a gestionar l’associació durant els propers dos anys. Si tens ganes i disponibilitat, però necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres. És l’hora del relleu, comptem amb vosaltres!… Llegeix més»