SABORS, COLORS I TEXTURES

Cada dia a les 12 h, fem una aturada per assaborir i refrescar-nos amb una mica de fruita.

És un temps per preparar l’estomac abans de dinar.

El tast de les fruites de temporada, i a vegades el descobriment de nous sabors, també és un bon moment per compartir petites tertúlies.

Aquests dies assaborim Magranes, Caquis, Poma, Pera, mandarina, taronja i algun fruit sec. La sorpresa és quan alguns dies hi incorporem el TOMÀQUET, i la reacció immediata és : Però si el tomàquet no és una fruita!!

 

Tot i que no és una fruita, ningú deixar de menjar tomàquet i no en deixin ni un tall.

“Neixo verd, i al fer-me gran,
vermellós em vaig tornant.
De la cuina m’he fet l’amo
fregit, amanit o en salsa;
i quan em suquen al pa,
amanit amb oli i sal,
a tothom faig disfrutar.”

Alguns diuen que és una mica dolcet, per d’altres és àcid.. El que és segur , mirant les seves cares és que és BO

… I al final un bon tall de poma que ens deixa les dents ben netes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>