Llegim en veu alta: preparats, llestos, ja!

Els divendres del segon trimestre el grup dels grans s’ha organitzat per llegir un conte als més petits, durant la setmana se’l preparaven: postura, dicció i entonació i finalment, els divendres, quan entrem del patí, posaven l’espai a punt.

Per ells una mica de neguit que tot sorti bé i els petits molt atents, admirant i entrant en aquestes històries fantàstiques que ens llegeixen.

Una de les formes més senzilles d’intentar aconseguir l’excel·lència en llegir en veu alta consisteix a veure interiorment les coses que estàs llegint. J. V. Foix.

Un bon model i uns  contes llegits amb molt bona interpretació ha donat peu que els més petits de l’ escola també hagin volgut preparar les seves lectures pels grans. i durant dies i en secret s’han anat preparant  i organitzant el seu llibre. Han seguit el ritual i….

“La força d’una narració és transportar-nos mitjançant unes quantes paraules a un altre món, un món on imaginem les coses en lloc de patir-les, un món on dominem l’espai i el temps,on posem en moviment personatges impossibles.” Jean-Claude Carrière. El círculo de los mentirosos

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>