Conte de Youssef i els animals

Imatge: Laia i Nàdia gravant veus

Durant el tercer trimestre i part del segon, els nens i nenes de l’escola de Tuixent, han dedicat estones de la classe de llengua castellana al projecte musical YOUSSEF Y LOS ANIMALES.

Es tracta d’un conte musicalitzat i adaptat per l’autora Bernadet Kühne, a partir d’un conte tradicional tunisià (Las pruebas). Youssef és un pagès que decideix sortir del seu poble a cercar fortuna a la gran ciutat. En el seu camí es va trobant personatges a qui ofereix la seva ajuda i qui més tard l’ajudaran a ell. És una història sobre superació personal, empatia, altruisme i amor.

El format què us presentem és d’àudio conte, per tal que el pugueu gaudir en família aquestes vacances, a casa, fent camí a la ràdio del cotxe, o com més us agradi.

Els nens i nenes de P4, 1r i 2n de primària s’han encarregat d’interpretar les cançons. I els nens i nenes de 3r, 4t i 5è han estat responsables de la narració i diàlegs.

Esperem que us agradi.

Molt bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>