Acampada

Una setmana pensant, preparant, organitzant  els dos últims dies d’escola.

Pensar un camí i un objectiu per fer tots junts.  Posar-nos d’acord, sobre el que necessitem per passar dos dies a muntanya.

Hi vam posar molta il·lusió, moltes ganes per tenir-ho tot a punt. Seguíem les previsions del temps: cada dia ens ho pintàvem pitjor.

Arribat el dijous al matí, un cel blau, unes muntanyes verdes, un dia molt bonic. I decidim tirar endavant  el nostre projecte.

Tendes, motxilles, intendència, tot carregat i amunt. Els núvols comencen a viatjar pel cel, però passen de llarg. Ells també volen veure’ns en aquesta aventura.

De l’Arp fins a Prat Llong: primer objectiu aconseguit i muntem camp base a Prat d’Argerich. Un bon esmorzar i preparats per descobrir els secrets d’aquest entorn. Les cabanes no se’ns resisteixen, els petits segueixen els rastres de cabirols i llebres.

Un bon dinar en un gran entorn i després hi ha qui aprofita per fer migdiada.

Els núvols comencen a amagar el sol, però aquest no es vol perdre l’ espectacle i nosaltres ens mantenim ferms i una petita excursió cap al Pla de les foques. Camí de cançons i jocs rimats, fins que ens arriba el primer ruixat, amb una mica de pedra. Arribats altra vegada a Prat d’Argerich un bon berenar i comencem a fer-nos a la idea que allò potser està a punt d’acabar-se. El cel s’ennegreix per totes bandes, una ventisca mareja els núvols a banda i banda. El sol ja no troba forat per on treure el nas. I de tant en tant algun llamp. És hora que ens vinguin a buscar.

I comença una tempesta, algun encara es vol resistir, però la decisió ja està presa. No dormirem a Prat Llong, dormirem junts a l’escola.

 

A l’escola xops com peixos, posem les coses a assecar i preparem el nostre niu. Un bon sopar calentó i canviem un foc de camp per un espectacular Playback disfressats.

 

I l’endemà continua la  inestabilitat, renunciem de pujar a la Tossa per anar fins a la Cova del Tut a Cerneres. Això si acompanyats amb les famílies, i també, d’unes quantes gotes d’aigua. La cova va ser el nostre aixoplug.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>