Cada dia a les 12 h, fem una aturada per assaborir i refrescar-nos amb una mica de fruita.
És un temps per preparar l’estomac abans de dinar.
El tast de les fruites de temporada, i a vegades el descobriment de nous sabors, també és un bon moment per compartir petites tertúlies.
Aquests dies assaborim Magranes, Caquis, Poma, Pera, mandarina, taronja i algun fruit sec. La sorpresa és quan alguns dies hi incorporem el TOMÀQUET, i la reacció immediata és : Però si el tomàquet no és una fruita!!
Tot i que no és una fruita, ningú deixar de menjar tomàquet i no en deixin ni un tall.
“Neixo verd, i al fer-me gran,
vermellós em vaig tornant.
De la cuina m’he fet l’amo
fregit, amanit o en salsa;
i quan em suquen al pa,
amanit amb oli i sal,
a tothom faig disfrutar.”
Alguns diuen que és una mica dolcet, per d’altres és àcid.. El que és segur , mirant les seves cares és que és BO
… I al final un bon tall de poma que ens deixa les dents ben netes.