Creem un Codonyer

Aquesta setmana els nens i nenes de 2n han fet un codonyer a l’hora de plàstica. Ha sigut una activitat on no tenien cap pauta alhora de realitzar la manualitat, ells podien triar el material amb que el volien fer i com fer-ho. Així doncs cada nen ha creat el seu propi Codonyer.

Tallers a Cicle Inicial!

Com ja us vam comentar a l’article passat us mostrem amb imatges una manera divertida, manupulativa i diferent d’aprendre: els tallers! Els nens i nenes han gaudit durant dues setmanes amb la mateixa activitat i la setmana vinent iniciaran una altra. Què bé ens ho passem aprenent!

Els Tallers del Cicle Inicial!

Amb molta il·lusió, el Cicle Inicial engega un any més els seus tallers. Els hi proposem 6 tallers diferents: Art, Tic-tac, expressió corporal, teatre, hort i cuina però amb una metodologia molt similar. Tots els tallers es realitzen de manera manipulativa, observacional i experimental tot construint coneixements  amb els companys del cicle. Mica en mica us anirem mostrant el que fem, no us ho perdeu!

Cistell de codonys

Com ja sabeu, a l’escola tenim un codonyer i ja ens ha donat fruit. A la sessió de plàstica d’avui, hem decidit partir dels codonys per representar un bodegó. El dibuix de la nautura morta no és gens fàcil però com a artistes que som, ho hem intentat. Mireu alguns dels resultats!

El diari digital

Els alumnes de segon continuem treballant la notícia endinsant-nos en els diaris digitals. Amb l’ajuda de les tauletes, hem descobert diferents diaris digitals, el format que presenten, les diferents seccions, etc.