APROXIMACIÓ AL PLA DE REOBERTURA DE L’ESCOLA SANT MARC

Tal i com us vam informar anem avançant en l’elaboració del Pla de reobertura de la nostra escola.Per tal d’anar-lo concretant, aquest cap de setmana rebreu al vostre correu un qüestionari que us agrairíem que ens retornéssiu ple el més aviat possible, si pot ser demà mateix, per tal de continuar treballant amb els resultats obtinguts.Us compartim de moment alguns dels aspectes importants que contemplen les instruccions rebudes des del Departament d’Educació.Estem segurs que, com sempre fem, treballant amb complicitat famílies , mestres i altres treballadors de la comunitat educativa, tindrem èxit en la nostra tasca.… Llegeix més»

PREINSCRIPCIONS DEL 13 AL 22 DE MAIG

LES PREINSCRIPCIONS SERAN DEL 13 AL 22 DE MAIG.

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica i només es podran presentar de forma presencial amb cita prèvia els últims quatre dies (19, 20, 21 i 22 de maig).

Degut al coronavirus i per a reforçar-ne la seva prevenció  el Departament d’Educació recomana la preinscripció telemàtica. 

PUBLICACIÓ DE L’OFERTA INICIAL DE PLACES

INFORMACIÓ EN ALTRES IDIOMES

PRESENTACIÓ DE FORMA TELEMÀTICA

  • La presentació online de forma telemàtica es podrà fer a través del portal: preinscripcio.gencat.cat  
  • La tramesa de la documentació necessària -escanejada o fotografiada- es farà mitjançant correu electrònic a:     a8017633@xtec.cat  i us l’adjuntem també aquí: DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA A PRESENTAR.Cal adjuntar també el resguard de la matrícula.
  • Un cop l’escola hagi rebut la sol·licitud de preinscripció i la documentació la revisarem i us enviarem un correu de confirmació de rebuda al correu electrònic.

PRESENTACIÓ PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA

  • En cas de necessitar cita prèvia, s’haurà de demanar a través de correu electrònic, a8017633@xtec.cat o per telèfon, 657 974 242
  • Caldrà presentar la SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ (que en cas de no portar-la ja omplerta la podreu trobar al centre) i els originals i fotocòpies de la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA A PRESENTAR (que en cas de no portar les fotocòpies fetes ja les farem des del centre) 
  • MOLT IMPORTANT: CALDRÀ PORTAR MASCARETA, GUANTS I BOLÍGRAF PROPI.

CLICA SOBRE LA FOTO O EN AQUEST LINK PER VEURE TOTA LA INFORMACIÓ DE L’ESCOLA

BALL EN FAMÍLIA – 15 de maig – Dia Internacional de les famílies

El dia 15 de maig a les 19.30h, en motiu del Dia Internacional de les Famílies i com a mostra de la importància de les famílies com a unitats bàsiques de la societat, compartirem amb vosaltres vídeos i fotos del ball en família “TOT ANIRÀ BÉ” que han fet els nens i nenes de l’Escola Sant Marc de Cal Bassacs. Cliqueu sobre la imatge per veure’ls.… Llegeix més»

A cicle mitjà han escrit uns contes compartits

Els nens i les nenes de cicle mitjà van escriure uns contes compartits. L’experiència ha estat fabulosa. La pràctica ha permès reforçar els vincles emocionals, el treball cooperatiu i els aprenentatges de l’àmbit lingüístic. Tothom està molt satisfet de com ha quedat i us els volem compartir! Esperem que gaudiu amb la lectura!… Llegeix més»