DISSABTE DE MANTENIMENT

Dissabte es va fer un super dissabte de manteniment a l’escola. Es van vernissar taules del pati, jardineres, es van pintar armaris i clavar unes gomes a la paret del pati, entre altres activitats a l’hort i a les aules d’infantil. Volem agrair a tothom qui… Llegeix més»

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

l divendres dia 20 de febrer, un cop s’acabai la festa de carnaval a l’escola, l’AMPA oferirà una XOCOLATADA SOLIDÀRIA al pati de l’escola.
Reserveu-vos la tarda!
 

FEBRER AMB PATINS

Aquest mes de febrer podrem tornar a portar patins al pati de l’escola.
Per tant cal tenir en compte els dies :
– divendres 7 de febrer : 1r i 2n
– divendres 14 de febrer : 3r i 4rt
– divendres28 de febrer: 5è i 6è

HIGIENE BUCAL

Després que la Comissió del menjador fés una primera valoració de la higiene bucal ,que aquest curs s’ha
iniciat a Primària ,s’ha vist que hi ha una majoria d’alumnat que no es renta les dents perquè s’obliden els estris a la motxilla. Cal recordar, des de… Llegeix més»

SERVEI COMUNITARI A L’ESCOLA

Un grup de nois i noies de 4rt de la E.S.O. de l’IES El Foix del Monjos faran un apadrinament lector amb l’alumnat de 3r del nostre centre els dijous d’aquest segon trimestre, a la tarda.
Aquesta activitat té com a objectiu
un aprenentatge-servei al llarg del… Llegeix més»

CARNAVAL

Estem començant a posar fil a l’agulla per fer una bona festa de carnaval. Us avancem que no hi haurà rua pel carrer i que a la tarda del dijous dia 20 hi haurà un espectacle MOLT DIVERTIT amb en Jaume Barri, al pati de… Llegeix més»

PISCINA

Dimarts dia 4 de febrer comencen les sessions de natació a P5  i el dia 5 a C.I. Cal portar els estris de piscina marcats amb el nom.

VALORS A L’ ESCOLA


A les escales de la nostra escola hi llueixen unes frases que ens recorden alguns valors que no podem deixar de banda i que hem d’anar practicant-los sovint. Aquesta proposta va sorgir
d’un treball que es va fer amb l’alumnat que aquest curs fa 5è.

PISCINA

Dimarts dia 14 de gener comencen les sessions de natació a CM i a CS. Cal portar els estris de piscina marcats amb el nom.

 

ENTREVISTES

Al llarg del mes de gener i febrer es portaran a terme les entrevistes.
És molt important l’assistència a aquestes reunions. Si no va bé el dia que es proposa, cal posar-se en contacte amb la tutora.
Si alguna familia vol fer entrevista amb algun/a mestre/a especialista… Llegeix més»