Sortida de Cohesió dels Grans

El divendres dia 21 tota la Colla de Grans vam anar cap a la Salut a passar el dia, conèixer-nos millor i donar inici al curs. Després de la caminada, calia recuperar energies amb un bon esmorzar, però de seguida vam començar a fer les activitats que els mestres i monitors ens tenien preparades.

Amb grups de companys de 4t, 5è i 6è vam anar participant als diferents jocs. Jugant i corrent pel voltant de la Salut vam poder conèixer als companys de 4t, que s’han incorporat enguany a la Colla, també vam poder estar amb altres amb qui normalment no coincidim. Va ser una estona divertida i molt cansada i, ens van fer anar a “toc de pitu”, que es diu! I mai millor dit, perquè cada cop que setiem el xiulet ens tocava canviar de  joc i córrer cap al següent! Va ser un no para d’anar amunt i avall.

En acabat, vam reunir-nos tots junts i vam compartir amb la resta de companys el nom que havíem triat pel nostre grup: “The winners”, “Els donuts”, “La pera llimonera”… un seguit de nom ben divertits, acompanyats de ritme i ball.

A l’hora de dinar vam buscar ombra, ens vam ben asseure i vam compartir una mica de patates, olives i quatre coses per picar que havíem portat. I encara, vam tenir temps de fer joc lliure, fer cabanes, jugar a pilota i xerrar. I ben aviat, va tocat recollir i tornar cap a l’escola.

Va ser un dia de compartir, de conèixer-nos i de molta diversió! Per veure més fotos, cliqueu a l’enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>