FUNDACIÓ ASPROS:CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES USADES

Avui al matí hem rebut a l’escola la visita dels nois i noies de la Fundació Aspros que ens han explicat el seu projecte de reutilització de joguines usades. Fan un gran treball reparant, netejant i donant nova vida a les joguines que ja no volem.

Des de l’escola pensem que és important implicar als nostres alumnes en campanyes que fomentin la conscienciació, l’ajuda als demés i la col.laboració. Reutilitzant les joguines potenciem que els infants les respectin i que valorin el treball de fer-les i els recursos que s’han utilitzat. Veure que després d’ells hi poden jugar altres nens els pot causar satisfacció. A més, reutilitzar les joguines els ajuda a valorar posteriorment la reutilització d’altres objectes.

 

Esperem omplir fins a dalt la capsa de cartró que ens han deixat els noies i noies d’Aspros i poder contribuir així al seu gran projecte . Animem a totes les families de l’escola a aconseguir que iniciatives com aquestes continuin rutllant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>