COORDINACIÓ 0-6

Aquest matí hem participat en l’acte de cloenda de Coordinació 0-6 del Baix Llobregat Nord on tots els municipis han presentat el que han anat fent al llarg de tot el curs. Ha estat molt enriquidor conèixer el que s’ha fet en els diferents municipis i poder compartir el que hem fet a Abrera.

PROJECTE LLETRA A LLETRA 5è

Els alumnes de 5è participen en el Projecte Lletra a Lletra de la Diputació de Barcelona i ahir vam fer una activitat molt bonica: escriure amb guixos paraules boniques! El Regidor d’Ensenyament d’Abrera també va voler participar amb nosaltres. Va ser una estona molt divertida!

VAGA EDUCACIÓ PÚBLICA 16 DE MAIG

Us informem que aquest dijous, 16 de maig ha estat convocada una jornada de vaga a l’Educació Púlbica a la qual part del claustre del nostre centre s’hi adhereix.

Les activitats extraescolars i acollida es faran per aquells alumnes que assisteixin a l’escola. No hi haurà SEP fora de l’horari escolar a Cicle Superior.

El servei de menjador està assegurat per aquells alumnes que vinguin al centre i, en cas de no assistir, s’ha d’informar al menjador abans de dimecres 15 a les 15h.

DAVANT D’AQUESTA SITUACIÓ LA DIRECCIÓ INFORMA QUE

NO  S’IMPARTIRÀ CLASSE AMB NORMALITAT

*Es realitzarà l’activitat de piscina a 1rA.

Hi haurà els serveis mínims establerts pel Departament d’Ensenyament i Treball.

BEQUES MENJADOR 2019/20

Benvolgudes famílies,

Ens ha arribat la convocatòria de beques de menjador pel curs 2019-20. Aquelles famílies que esteu interessades, podeu venir a omplir i lliurar la sol.licitud a la secretaria de l’escola de 9h a 13h i de 15h a 16h.
El termini per presentar les sol.licituds s’acaba el pròxim 20 de maig del 2019.
Us adjuntem un full informatiu sobre les beques de menjador i els seus requisits i documentació necessària per demanar-la.

SETMANA DE SANT JORDI

Dimarts vam celebrar Sant Jordi (explicant o recomanant contes, Jocs Florals, obra de teatre, visita de Sant Jordi i la princesa que ens va regalar llibres per l’aula,…) però durant tota la setmana han seguit venint famílies a explicar contes i hem allargat la celebració!!! Estem super agraïts.

A més a més demà acabarem la setmana tornant a escenificar l’obra de teatre dels alumnes de 4t per a les seves famílies!!!

PREINSCRIPCIÓ 2019/2020

Tota la informació relativa al procés de Preinscripció i matrícula del curs 2019/2020, la trobareu a l’apartat de DOCUMENTS.

JORNADA PORTES OBERTES 2019-20

L’escola obrirà les portes per aquelles famílies que volen realitzar la Preinscripció pel curs 2019-2020. El periode de preinscripció serà del 29 de març al 9 d’abril.

La jornada serà el 13 de març a les 15.15h i consistirà en una visita comentada per les instal.lacions del centre i una breu xerrada informativa.

Agrairem que vingueu sense nens/es, si és possible, per tal de facilitar la visita i la xerrada. Els futurs alumnes tindran un dia de visita a l’escola per a conèixer tots els espais d’Infantil.

PREGÓ DE CARNESTOLTES

En l’apartat d’Educació Infantil i Educació Primària trobareu els videos del pregó de Carnestoltes del passat dilluns.

Esperem que us agradi.

VISITA DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ

Avui al mati hem rebut la visita del Sr.Josep Bargalló, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i el Sr.Jesus Naharro, Alcalde d’Abrera juntament amb el Director i altres membres dels Serveis Territorials del Baix Llobregat, de l’Ajuntament i de l’AMPA.

Han visitat a les aules on han conegut als nostres alumnes i han pogut conèixer el nostre projecte educatiu.