2n LA CLASSE DELS SUPER RECICLADOR@S DEL MÓN

Hola!

Som els súper reciclador@s del món. Sabem que és important cuidar el nostre planeta per això

hem après coses de les 3 erres: reduir, reciclar i reutilitzar. Necessitem la vostra ajuda per salvar el món. Que recicleu, reduïu i reutilitzeu amb nosaltres per a que el món estigui bé.

Ens agrada llegir contes i fer activitats, dibuixar i pintar, fer anglès, assemblees, castellà, tallers, puzles, racons, medi, matemàtiques, català, educació física, plastilina, valors, religió, música, hort i jugar amb les “tablets”.

A matemàtiques resolem problemes, fem sumes i restes, hem après les desenes i les unitats, fem activitats d’ espai i forma, fem servir tenframes i calculadores, fem els NumberTalks …

A l’assemblea expliquem coses. Fem “felicitos” per felicitar als companys, “proposos” per fer propostes de millora i em preocupa per solucionar els problemes que tenim, hi ha un moderador i un secretari, fem una rotllana amb les cadires i ho apuntem tot en un acta.

Tenim moltes ganes de començar a tocar el violí, la viola i el violoncel. Però haurem d’esperar fins al segon trimestre.

Al menjador també fem moltes activitats cada dia.

Us enviem una abraçada i un petó virtual!

Adéu a tots i a totes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>