2 d’abril. – DIA MUNDIAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE L’AUTISME

Per la Conscienciació sobre l’Autisme i per commemorar el Dia Mundial, betevé va elaborar el documental “SENTIR” l’any 2018.

És un documental vivencial que entrellaça quatre històries de quatre testimonis diferents. Explicat en primera persona, mostra com experimenta el món una persona amb TEA. Sense intermediaris, ni experts, ni entrevistes, (Sentir) mostra la part més sensorial d’una persona amb autisme. Acariciar un cavall, admirar una obra d’art contemporani o explorar a fons la xarxa de metro de Barcelona es converteixen en accions vitals per connectar amb l’entorn.

Com diu un dels protagonistes del documental, (Sentir) és estar a un altre lloc. Ens transportem al seu lloc per entendre com interaccionen amb els altres en funció d’allò que senten. (Sentir) és un exercici d’introspecció. (Sentir) és mirar endins. Sense jutjar, sense filtres.

PREINSCRIPCIONS 2021-2022

PUBLICACIÓ DE L'OFERTA INICIAL DE PLACES PER AL CURS 2021-22

Entre els dies 15 i 24 de març hi ha prevista la presentació de sol·licituds del procés de preinscripció per al curs 2021-22.
Donada la situació sanitària, enguany no fem jornades de portes obertes mostrant-vos físicament l’escola.
Podeu conèixer la nostra manera de ser i fer a través d’aquesta pàgina.

 

Si voleu alguna informació més concreta o us cal algun aclariment, no dubteu en enviar-nos un mail o trucar-nos per telèfon:
a8016744@xtec.cat     –   Tt.: 93 377 43 48

Per qualsevol aclariment ens podeu escriure: a8016744@xtec.cat i us respondrem el més aviat possible.

 

 

NEW YORK PROJECT AND PRESENTATIONS

Aquests darrers dies estem fent presentacions de Nova York, en anglès. La idea és conèixer millor altres indrets del món i que siguin llocs de parla anglesa, per poder-ho lligar amb l’assignatura.
Han escollit una ciutat d’EEUU entre les tres classes. Hem visionat un vídeo de… Llegeix més»