Per Santa Cecília… bibliopatis musicalsEn motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, a la nostra escola celebrem els bibliopatis musicals. 


 

 

Uns dies abans fem una crida buscant voluntaris que vulguin passar-s’ho bé llegint o tocant i oferir una estona agradable al públic que vulgui venir a escoltar-los. Tothom és benvingut, des del músic més professional fins el més casolà, només cal que estimi la música. Igualment els rapsodes. No cal que siguin lectors excel·lents… l’entusiasme que hi posen supera totes les dificultats.
L’èxit de participació fa que haguem de repartir els voluntaris en tres dies diferents

 

Arribat el dia, quan comença l’hora del pati tots els alumnes de cicle mitjà i superior i els i les mestres són convidats a entrar com a públic, per gaudir d’un dia d’esbarjo diferent. La biblioteca s’omple cada dia de públic… de música… de poemes… de nervis… de ganes de fer-ho bé! i tothom participa amb il·lusió.

 

Les lectures que han llegit aquest any són poemes del llibre Capicua. 12 poemes amb animals per llegir i cantar del Salvador Comelles, publicat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>