Extraescolars

extraescolars25desetembre@gmail.com

Informació pràctica

Les activitats extraescolars donen l’oportunitat als nostres fills i filles de realitzar activitats que els agraden especialment en companyia d’altres nens i nenes amb els seus mateixos interessos i amb monitors i monitores experts en el tema.

A més, si aquestes es realitzen a l’escola, els infants es troben en un ambient conegut i els pares i mares ho tenim més fàcil per a conciliar les nostres vides laborals amb la logística familiar.

Un cop l’any es realitza una jornada de portes obertes per tal que les famílies poguem conèixer els monitors i monitores i participar durant un dia de l’activitat.

Donat que les activitats extraescolars són molt variades (quant a temàtica, preus i horaris) us convidem a consultar els enllaços amb les especificacions de les que us interessin.


Què fan les persones que integren la comissió?
  • Cada curs, creen un qüestionari de valoració, el revisen i el fan servir per prendre decisions respecte als temes i millores en les extraescolars per al curs següent.
  • Elaboren el calendari d’inscripcions, les llistes d’alumnat inscrit i el quadrant d’espais de l’escola que es necessiten per fer les extraescolars.
  • Busquen empreses i/o professionals que s’adaptin a les nostres necessitats per impartir les activitats.
  • Organitzen les jornades de portes obertes.
  • Mantenen contacte amb les famílies via correu electrònic i, un dia a la setmana, atenen a l’oficina de l’AFA aquelles famílies que prefereixen contactar amb la comissió personalment.
Manquen persones voluntàries?

Si! Si vols formar-ne part envia un correu electrònic a afa25desetembre@gmail.com i en parlem amb més detall!