CANÇONS DEL MUSICAL 18-19

Famílies de 6è de l’any passat, us compartim l’enllaç a les cançons que van cantar els vostres fills i filles en el musical de 6è del curs 2018-19. Us les podeu descarregar. Disculpeu el retard, pensàvem que us les havíem compartit a final de curs.

MUSICAL MÉS ENLLÀ

CD SOLIDARI

El millor d’aquestes festes és regalar i compartir petits moments amb la família i amistats. Aquest Nadal regala la solidaritat del Cor del 25. Estaràs fent dos regals en un: gaudiràs de la música i col·laboraràs en la investigació del càncer infantil. No t’ho pensis!

A partir del proper dijous 12 de desembre -coincidint amb els concerts a l’escola- reserva el CD SOLIDARI de “El Cor del 25” en una de les paradetes de l’escola. Dona-li veu!

📆 HORARI RESERVA:
Dijous 12 de desembre: 15h-17h
Divendres 13 de desembre: 9h-12:30h i 15h-17h.

🎁 HORARI DE VENDA:
A partir del proper dilluns 16 de desembre a les 16:30h.

 

Bones vacances!

Ja hem acabat el curs i l’equip docent us desitgem un bon estiu! 
Us deixem aquí unes recomanacions extretes del Diari d’Educació en un article anomenat “Deures, drets i estiu” de la pedagoga Roser Batlle.
 

“… 20 deures de vacances amb les seves petites coartades pedagògiques, per si les necessitem:

  1. Pujar a un arbre:… Llegeix més»

Apadrinem#Rubícity

El passat 5 de juny va tenir lloc la jornada inaugural de l’Exposició del Projecte Apadrinem#Rubícity al Museu Municipal del Castell de Rubí.
Aquest és un projecte dels centres educatius de la ciutat (primària i secundària) que té per objectiu estimar i conservar el nostre patrimoni… Llegeix més»