BENVINGUTS/DES A LA PÀGINA WEB DE LA NOSTRA ESCOLA

Setembre: Horari de Matriculacions

Aquí teniu l’horari de matriculacions de setembre del curs 2019/20. El centre encara estarà obert fins el pròxim 15 de juliol, per tant, si teniu algun dubte ens podeu trucar o venir presencialment a l’escola.
Que passeu un bon estiu!
 
HORARI DE MATRICULACIONS

Informació sobre els estudis de Competic

Els ensenyaments d’informàtica tenen com objectiu facilitar l’adquisició de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per desenvolupar-se en la societat actual. S’imparteixen en quatre nivells: COMPETIC Inicial, 1,… Llegeix més»

Visita dels alumnes del CFA Montseny

Dimecres d’aquesta setmana ens han visitat els alumnes de català del CFA Montseny de Vic. Els alumnes de l’escola els han fet una visita pels llocs més bonics de la vila de Ripoll. S’ho han passat tots molt bé!
El pròxim dimecres els tornarem la visita.… Llegeix més»

II Concurs Literari (Ja tenim guanyadora)

Ja tenim aquí el segon Concurs Literari de l’escola. Animeu-vos i participeu amb els vostres relats curts, el millor escrit tindrà premi. Teniu temps fins el pròxim dijous 25 d’abril per lliurar-lo al vostre professor/a.
La guanyadora d’aquest any ha estat la Mayra Murillo de català… Llegeix més»

Saló de l’Ensenyament de Ripoll

Aquest any tornem a ser al Saló de l’Ensenyament de Ripoll, conegut com Univers Jove. Aquesta vegada s’organitza com com les línies del metro amb el lema “Descobreix la teva vocació”. Ens trobareu a la línia verda. Us hi esperem el dimarts 5 de març… Llegeix més»

En record a Carme Corominas

Des de l’escola volem compartir amb vosaltres aquestes paraules per la sentida pèrdua de la nostra estimada companya i exdirectora, Carme Corominas.
En l’essència del CFA Ripollès sempre perdurarà el record de la Carme, qui va plantar la llavor d’aquest petit projecte per la formació de… Llegeix més»

Visita a l’arxiu municipal de Ripoll

Aquest dijous hem anat amb els alumnes dels grups de català a visitar l’arxiu municipal de Ripoll. Allà ens han explicat com funciona un arxiu, quins materials tenen, quins podem consultar, i també hem pogut veure els diferents espais, el que més ha sorprès és… Llegeix més»

Dinar i Quina de Nadal

Com cada any per aquestes dates tenim el dinar i la quina de Nadal, com anem fent aquest últims anys l’àpat es farà al restaurant de la Solana, el pròxim 20 de desembre a dos quarts de dues. Recordeu que qui vulgui pot col·laborar portant… Llegeix més»

Eleccions al Consell Escolar

Aquest curs celebrem eleccions al consell escolar del centre, aquest  és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d’administració i… Llegeix més»

Taller d’internet segura

Els alumnes de Competic 1 han anat a fer un taller d’internet segura al Punt Òmnia la Devesa del Pla. Han après moltes coses i intentaran posar-les en pràctica a l’hora de navegar per internet. Gràcies Raquel per donar-nos l’oportunitat de fer aquest taller.

Horari de matriculacions de setembre

Us avancem l’horari de matriculacions de setembre.
En aquest període, els alumnes que heu fet la preinscripció heu de confirmar la vostra plaça i els que encara no us heu matriculat és el moment de fer-ho.
(Dins l’article podeu veure l’horari millor).
 
Que passeu un bon estiu!
Ens… Llegeix més»