CALENDARI

19 i 20 d’octubre, TRANSELVA, recorregut a peu des d’Arbúcies a Hostalric amb pernoctació a Breda. Hi participen uns 10 alumnes de centre.
19 d’octubre, l’alumnat de CFGM visita les empreses ATO i Bellsolà.
20 d’octubre, l’alumnat de 4t d’ESO fa un taller de teatre a Girona.
Reunions de pares i mares el proper dilluns 23 d’octubre a les 18:00. Convocatòria
30 d’octubre, reunió informativa Estada EXETER, 18:00.


INFORMACIONS

 Contractació de servei de neteja. Documentació

Alumnat del CFGM Elaboració productes alimentaris al 40 aniversari de …

la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona.
El passat dilluns 25 de setembre es va celebrar el 40 aniversari de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona a Masarac, concretament al Castell de Biart. Aquesta celebració s’ha fet coincidint amb el Dia Mundial del Turisme. L’alumnat… Llegeix més»

Guanyadors Gimcana Fira Sant Miquel

El cap de setmana 23-25 de setembre i coincidint amb la fira Sant Miquel es va celebrar la segona Gimcana organitzada per l’institut Vescomtat de Cabrera, conjuntament amb l’ajuntament d’Hostalric. La temàtica d’aquesta activitat era la descoberta d’Hostalric. Durant tres hores deu grups de totes les edats s’ho han passat molt bé tot contestant preguntes teòriques sobre la història d’Hostalric però també un conjunt de proves diverses. Han sobreviscut  fins el final 8 grups.

Els tres primers classificats han estat :

  1. primer lloc pels guais,
  2. segon lloc les Braseres
  3. i el tercer lloc per les super nenes.

Moltíssimes felicitats per tots els participants.

Equip directiu


Àlbum de fotos

PHYSICS SHOW, viatge per la història de partícules

El passat dijous 21 de setembre l’alumnat de la modalitat de Física de segon de batxillerat va assistir a l’espectacle PHYSICS SHOW: viatge per la història de les partícules, que es realitzà al CosmoCaixa. Es tracta d’un espectacle visual creat per l’investigador Herbert Drainer, de la universitat de Bonn, i els seus estudiants, que combina la realització dels primers experiments sobre partícules fins els actuals acceleradors de partícules. Cada experiment està ambientat en la seva època corresponent i els científics que els portaren a terme.

Àlbum de fotos