Calendari Setembre

RECUPERACIONS SETEMBRE. .

 DIMECRES 5 DE SETEMBRE A LES 12:30 : Es podran recollir les notes de l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de batxillerat que hagin  fet recuperacions al setembre. ( a consergeria)

INFORMACIONS

Llibres de text curs 18-19. . ALERTA. En data 5 de juliol hi ha hagut canvis en llistat llibres 2n Batxillerat.
Quin ordinador necessites. Tríptic informatiu
Informació RECUPERACIONS SETEMBRE. 

Servei de suport a deures d’estiu i repàs de matèries suspeses. 
Contractació servei de neteja. Documentació  Obertura pública del sobre C  Anunci Adjudicació

Finalista del concurs d’Oratòria 2018

El mes de maig la Fundació Riera Gubau es va posar en contacte amb nosaltres per notificar-nos que l’alumna Amelia Duca (de 1r d’ESO A) havia quedat finalista al Concurs d’Oratòria 2018. Era una bona notícia tant pel Departament de Llengües Estrangeres com pel nostre institut. La final s’havia de celebrar dissabte 2 de juny, a Santa Coloma de Farners.
Malauradament, l’Amelia ens va dir que havia de marxar, tan bon punt acabés al curs, al seu país d’origen. Aquest fet implicava que, en cas de guanyar el Concurs d’Oratòria, l’alumna no podria fruir del premi (que són unes colònies en anglès al juliol). Després de parlar-ne amb l’equip directiu, vam comunicar-ho a la Fundació Riera Gubau i vam decidir conjuntament que
avisarien l’alumne/-a reserva (que havia quedat just darrere l’Amelia) per a que hi concursés.

Malgrat no haver participat doncs en aquesta final, volem reconèixer l’excel·lent feina de l’alumna mitjançant aquest escrit. Us convidem també a veure el seu clip amb la narració de les dues llegendes del Montseny en anglès, amb les quals es va classificar com a finalista.
Thanks for the hard work and your willingness to improve in the English language, Amelia.
Congratulations!

Susanna Goy
Professora d’anglès a 1r ESO

Concurs oratòria Riera Gubau·Amelia Duca from INS Vescomtat de Cabrera on Vimeo.

MATRICULACIÓ PRIMER ESO. NOVETATS. TOTA LA DOCUMENTACIÓ

DIMECRES 20 DE JUNY

La matriulació de primer d’ESO, pels alumnes preinscrits, comença demà dijous 21 de juny i s’acabarà el 27 de juny

La documentació necessària és la següent:
 Autorització dret d’imatge – TIC – Sortides entorn
 Autorització per sortida menors sense acompanyament
 Carta compromís educatiu
 Fitxa telèfons
 Opció: Segona llengua estrangera FRANCÈS (només 1r d’ESO)
 Quota matrícula
 Quota AMPA (si s’escau)
 Sol·licitud Transport (si s’escau)
 1 Foto carnet

( també trobareu un document amb el material necessari per començar l’institut)

En aquest enllaç trobareu la documentació

 

DOCUMENTACIÓ MATRÍCULACIÓ PRIMER D’ESO

 

 

JA TENIM GUANYADORA DEL SORTEIG PRO VIATGE FINAL DE CURS!

Aquesta setmana la directora del centre ha fet lliurament d’una “SMARTBOX, desconecta tres dias” a la guanyadora del sorteig pro-colònies, dels alumnes de primer d’ESO.
La guanyadora és Núria Torrent, veïna de Sant Celoni. La seva butlleta era la número 0106, que és la que ha coincidit amb les 4 darreres xifres del sorteig de l’ONCE del passat divendres 8 de juny. MOLTES FELICITATS!

Participació RobotSeny 2018

El dissabte 9 de juny 3 equips de robòtica i 3 equips de projecte tecnològic varen participar al RobotSeny a Sant Celoni.

Les professores estem molt contentes amb la feina feta per tots els equips, i la seva actuació durant la jornada. També volem agrair a les mares i pares que varen ajudar-nos al llarg del matí per muntar, desmuntar i controlar les paradetes. Moltes gràcies a tot@s i esperem que gaudíssiu de la jornada.

Equip robots
Equip EXPLORERS recollint premi al millor projecte

Àlbum de fotos RobotSeny Kids

A la tarda, 1 equip de 3 alumnes de primer de batxillerat, i 1 equip de 3 alumnes de 4t d’ESO varen participar en el RobotSeny High en la categoria de SUMO amb Lego.

Àlbum de fotos RobotSeny High

Comunicat en defensa del professorat i de tot el personal docent

Davant la campanya de criminalització i acusacions d’adoctrinament al professorat, el claustre i el consell escolar de l’Institut Vescomtat de Cabrera volem manifestar el nostre rebuig a aquestes incriminacions i posar en valor la bona tasca dels professionals del nostre sistema educatiu.
També volem donar el nostre total suport al professorat de tots els centres que han vist alterada la seva docència arrel d’aquesta situació.

El projecte educatiu de l’institut defineix l’educació en valors com un dels pilars bàsics de la nostra acció docent. Eduquem en el respecte als valors de democràcia, pluralitat, diversitat i convivència com a vertebradors d’una societat oberta com la nostra.

Rebutgem la politització de l’ensenyament que s’està produint, impròpia d’una societat democràtica i la culpabilització interessada del col·lectiu docent. L’escola ha d’estar al marge d’estratègies polítiques, siguin les que siguin.… Llegeix més»

Visita de l’escriptor Lluís Prats

“Hachiko. El gos que esperava”. Aquesta és la història d’un gos Akita, l’Hachiko, que va esperar durant deu anys a l’estació de Shibuya que el seu amo, professor a la universitat de Tokio, tornés de la feina. Una història meravellosa que va passar fa molts anys al Japó i que l’escriptor terrassenc Lluís Prats va escriure en un llibre que els alumnes de 1r d’ESO hem llegit a la classe de llengua catalana. Aquest matí, hem conegut el seu autor, hem escoltat les seves paraules i hem pogut preguntar-li directament tot allò que la nostra curiositat volia saber. A més, també ens ha signat els llibres. Si voleu llegir una història commovedora sobre la fidelitat d’un gos cap al seu amo, no us perdeu aquest text. Us farà plorar!

L’alumnat de Breda ha estat present per mitjà d’una vídeo conferència per Skype. També han pogut adreçar-li les seves preguntes.

Un moment de la xerrada amb l’escriptor Lluís Prats comentant el llibre
L’escriptor Lluís Prats signat llibres

Àlbum de fotos

Jornada solidària “AJUDEM BODE LAO”

Divendres, 18 de maig, es va realitzar al nostre centre la Jornada Solidària “AJUDEM BODE LAO”. Des de les 17:00 fins les 20:00 es varen portar a terme diverses activitats: Scape Room familiar, xuts a porteria, batucada , balls, concerts alumnes,  3X3 Bàsquet, maquillatge, contes, taller de manualitats, robòtica, …………

Vídeo de la jornada publicat a La Selva TV.

Hostalric – Festa solidària Bode Lao – 22-05-18 from La Selva TV on Vimeo.

Un moment de l’Scape Room familiar

Àlbum de fotos