23 de març, dia del Medi Ambient

El divendres 23 de març hem celebrat el dia del Medi Ambient, l’activitat central ha estat realitzar diferents recorreguts per l’entorn (municipi d’Hostalric, municipi de Sant Feliu de Buixalleu i municipi de Sant Celoni) per fer una neteja de la conca de la Tordera. S’han traçat 3 recorreguts, un per primer d’ESO, un per 2n i 3r ESO i un per 4t ESO. L’alumnat ha fet fotografies i geolocalitzat els punts negres que s’han trobat. Es farà una valoració de la informació obtinguda i es farà arribar als ajuntaments corresponents el resultat d’aquesta avaluació.

Alumnat de primer d’ESO recollint brossa en un punt negre del recorregut
L’alumnat de 1r d’ESO ha de tornada al centre
Classificació de la brossa recollida.

Àlbum de fotos

V Mostra de TdR de la Selva interior

El 10 de març quatre alumnes de segon de batxillerat del nostre centre, l’Anna Benavente, l’Ariadna Casanova, la Judith Costa i la Paula Mitjans, van exposar els seus treballs de recerca en la V Mostra de Treballs de Recerca de la Selva Interior, un recull d’alguns dels millors treballs realitzats aquest curs a la nostra comarca. Els treballs presentaven un nivell força alt i no resulta estrany que més endavant algun d’ells guanyi algun premi, com ja ha passat en altres ocasions. A més, aquests treballs formaran part d’una publicació en paper als Quaderns selvatans, que constarà com a publicació escrita en el currículum de cadascun.
Els temes desenvolupats van des del tabú de la mort i les cures pal·liatives, la postveritat, el veganisme al racisme i els drets civils als EUA. No hi ha tema que no pugui servir per a una bona recerca, l’important és ser constant i desenvolupar un pla de treball original, rigorós i ben estructurat. L’any vinent seran els futurs treballs dels actuals primers de batxillerat els que ens representin.
Si voleu més informació sobre les activitats que presenta la mostra podeu consultar el lloc web a:

Àlbum de fotos

Save de Children

Agraïment per part de l’organització Save The Children per les aportacions fetes des del nostre centre,
“Apreciados amigos:
El 09-03-2018 hem rebut un ingrés per la quantitat de 943€ del vostre centre.
Us donem el nostre més profund agraïment pel treball que heu realitzat amb els vostres alumnes i alumnes, amb… Llegeix més»

Premi al TdR “Disseny i construcció d’un mosaic” d’Estel Parés

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca ha resolt concedir un premi de 750 € el treball de recerca de l’exalumna del nostre centre, Estel Parés. Moltes felicitats!!!
Resolució relativa a la convocatòria de premis de Recerca Jove per fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ)Llegeix més»