La revista 2013-14 – Sortida al Club de Tennis


A les vuit del matí aproximadament, els professors d’educació física ens van passar llista. Després van demanar cinc voluntaris per a formar part d’un altre grup.

Al cap de poca estona vam començar a pujar cap al club de tennis, primer pujant pel pont vell, després per les escales del carrer Sant Blai, tot seguit pel costat de l’hospital de Tortosa i per últim per la carretera de la Simpàtica cap amunt.

En arribar allà, a les 9:15 aproximadament, un monitor ens va ensenyar les instal·lacions. En acabar la presentació, amb els grup que ja teníem fets des de l’institut, vam començar les activitats. Sabíem que seria un dia molt intens.

El meu grup i jo vam començar amb un petit entrenament a una pista de tennis de terra batuda. A continuació vam fer una petita excursió a l’ermita de Mig Camí. A les 10:30 aprox. vam esmorzar i tot seguit vam continuar amb les activitats. Nosaltres vam jugar a futbol i a tennis a les pistes de Green set. Tot seguit vam anar a fer petits partits de pàdel, dos contra dos. Després vam anar al gimnàs per a veure com s’entrenaven els diferents músculs que vam estudiar a principi de curs i vam provar les màquines.

En acabar les activitats, ens vam banyar a la piscina.

 

Nerea Mauri  1r ESO A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>