A més dels estudis d’infantil, primària i ESO, oferim dos cicles formatius: el de d’electromecànica de vehicles automòbils i el d’activitats comercials. Demaneu com més aviat millor una entrevista amb el tutor o amb la tutora corresponent. Els/les d’ESO us donen la benvinguda al nou curs.

ACTIVITAT DE TALL I CONFECCIÓ

Hem iniciat el curs acollint a l’Institut un nombrós grup de dones, del barri de la Mina, amb una activitat de tall i confecció que els permet trobar espais propis i únics per compartir, donar-se temps per a elles, desenvolupant les seves habilitats, a més de ser una sortida laboral que possibilita la conciliació.

María Torres, dissenyadora de moda, és la seva professora, i amb ella hi col·laboren la Paqui Perona, com a coordinadora referent comunitària de projectes i la Verònica Roldán, orientadora formativa i laboral, de l’entitat SURT.

Moltes d’aquestes dones són mares dels nostres alumnes i estan molt contentes de fer aquesta activitat i de poder fer-la a l’Institut Escola. Estem encantats que hagin pensat en el nostre Centre i de tenir-les entre nosaltres perquè també treballem per la igualtat d’oportunitats i pel barri de la Mina.

NOUS COL·LABORADORS PER AL WEB

A partir d’aquest setembre, alguns alumnes de 2n d’ESO col·laboraran amb el web de l’Institut Escola. Aquests alumnes, dins de les activitats del PIM (Pla Intensiu de Millora), redactaran articles de la nostra actualitat  i hi participaran fent-hi més coses. Són els següents: Manuel Amaya, Vanessa Carrillo, José Antonio Cortés, Rafael González, María Jiménez, Palmira Cortés, Susi Amaya, Sheila Carrascosa i Rafael Flores.