A més dels estudis d’infantil, primària i ESO, oferim dos cicles formatius: el de d’electromecànica de vehicles automòbils i el d’activitats comercials.

AGUSTÍN LÓPEZ, CAMPIÓ D’ESPANYA DE LLUITA OLÍMPICA ESCOLAR

Agustín López Vinaixa, alumne de 2n B d’ESO, ha guanyat aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Lluites Olímpiques, en la categoria Escolar 48 quilos, celebrat a Pontevedra. La perseverança d’un dels nostres millors alumnes va més enllà de les aules. En aquest enllaç podeu veure, cap al minut 3:55, com venç a la final en Javier Moral, de la Federació Murciana. Felicitats, campió !

https://www.youtube.com/watch?v=RI0SWjEpHSQ

ACTIVITATS A CICLE INFANTIL

 

Els nens i les nenes de P3 han començat a fer el Protagonista de la Setmana, en què les famílies venen a explicar coses sobre aquell infant. També han pintat amb taronges i han fet suc amb elles. Era boníssim!  Els infants de P4 han fet una cabana amb construccions i teles a l’aula de psicomotricitat. Han après molt! Finalment, els nens i les nenes de P5 han construït amb materials naturals, troncs, pals i fustes, i han intentat buscar l’equilibri en tots els elements.