Menú Horitzontal

Estades a l´estranger 

Donat l´interès mostrat per molts pares per rebre informació sobre estades a l´estranger durant l´estiu, durant el mes de maig es convocarà una reunió a on el representant d´una empresa parlarà de l´oferta d´estades pel proper estiu.

Als alumnes se´ls ha entregat una carta, que han de tornar firmada,  per tal que les famílies interessades en assistir a la reunió ho facin saber.

Properament s´informarà del dia de la reunió informativa.

Resultat de les proves d'avaluació de 4t d'ESO

Els grups de 4t d'ESO de l'institut han obtingut resultats per damunt de la mitjana de Catalunya en totes les competències avaluades. Podeu consultar el resultats de manera més detallada aquí.

Fotos de les jornades culturals

Ja tenim disponibles les fotos de les Jornades culturals del curs 2014-15.
Busqueu-vos i gaudiu-les!

Fotos de l'intercanvi

Ja tenim disponibles algunes fotos de l'intercanvi amb Holanda!

Notícies

Trobada de corals

Enviada per oarnau el 17/Abr/2015 - 09:19

El passat dijous 16 d’abril, l’alumnat de 4t ESO de l’Optativa de Música, va participar en la XXI Trobada de Corals de Secundària que va tenir lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca, coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.


L’acte que té l’objectiu de difondre l’educació musical, va comptar amb la participació de 12 Centres de Secundària, reunint 410 veus en un sol cant, gaudint d’una jornada musical d’esbarjo i d’amistat. Vàrem interpretar diverses cançons que parlaven dels drets dels nois i les noies a poder-se expressar i aspirar a un futur millor, més just i solidari.


Felicitem a tots aquells que han fet possible aquesta proposta musical per la seva implicació i treball i , especialment, als nostres alumnes que han fet possible que poguéssim participar d’aquest esdeveniment.


Activitat dels alumnes de 1r d'ESO C

Enviada per oarnau el 11/Abr/2015 - 17:23


Els alumnes de 1r d'ESO C arran la seva visita a la ràdio i altres activitats han elaborat la portada d'una revista. Els felicitem pel seu resultat fruit del seu esforç!


Intercanvi

Enviada per mblasc28 el 08/Abr/2015 - 11:44

Alumnes de 3r ESO han participat a l´intercanvi que ja fa temps es fa amb un institut de Rotterdam. El grup d´estudiants holandesos va vindre el dissabte 21 de març i va marxar el divendres 27. Si voleu saber què van fer i veure fotos, anirem publicant informació a la web.


Sortida d'Educació física

Enviada per oarnau el 24/Mar/2015 - 09:44


El passat dijous 12 de març els alumnes de segon de batxillerat de l’optativa d’educació física i el professor de la matèria, Joan Gelonch, van anar a l’estació d’esquí nòrdic de la Llosa, a la Cerdanya francesa, a fer una iniciació a l’esquí de fons. Van passar el dia esquiant i van concloure la sortida remullant-se a les aigües termals de les termes de Lló. Els alumnes qualifiquen la sortida d’espectacular, anuncien que l’esquí de fons els ha captivat i que van gaudir d’un paisatge i un temps magnífic.


Estalviem aigua!

Enviada per oarnau el 12/Mar/2015 - 19:37

Des de la comissió de mediambient del centre van demanar a tutors i tutores que alumnes de cada grup fessin una acció d'estalvi en els lavabos que ells utilitzen: introduir un ampolla d'aigua a la cisterna del vàter.

A les fotos veiem els alumnes de 2n d'ESO A, que han estat els primers. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Podeu veure-les totes al blog d'Escola Verda de l'Institut.


Visita a la residència Marinada

Enviada per oarnau el 06/Mar/2015 - 14:21

El passat dimarts dia 3 de març els alumnes del CFGM d'ASO van visitar a la residència per a persones amb discapacitat intel.lectual Marinada a Reus. Com cada any els atès molt bé i ha resultat una visita molt profitosa on han pogut veure la realitat d'un dels col.lectius de la seva sortida laboral, les persones amb discapacitat. El director David Godall i una de les caps d'auxiliars ens expliquen, molt amablement, com és el seu dia a dia, quins serveis ofereixen i com és la vida dins de la residència per als usuaris. Sempre sortim molt contents amb la visita, ja que veiem que se'ls ofereix una qualitat de vida i un molt bon tracte als usuaris.


The Fonix

Enviada per oarnau el 04/Mar/2015 - 10:40

El dissabte dia 28 de febrer els participants del concurs d'anglès FONIX del nostre centre van passar-s'ho d'allò més bé, tot i que amb una mica de nervis. No dubtem que han fet tot el que han pogut i més!

A la foto a Maria Pallarés (1r d'ESO), Arnau Vilella (2n d'ESO), Ayoub Azzidiani (3r d'ESO), Cristina Rocamora (4t d'ESO) i Laia Pascual (1r Batxillerat).


Alumnes de 4t creen una app turística

Enviada per oarnau el 03/Mar/2015 - 09:04

Alumnes de 4t d'ESO de la assignatura d'Informàtica han creat, amb la tutorització del Toni Palau, una aplicació per a mòbil que permet fer una guiatge en català, castellà i anglès pels llocs més destacats de Falset.

L'aplicació fou presentada en públic a l'Ajuntament de Falset el dia 2 de març i TV3 en va emetre un reportage dins el Telenotícies Comarques que podeu veure en aquest enllaç.


ESQUIADA PORT DEL COMPTE 2015

Enviada per montsepiqrub el 25/Feb/2015 - 19:38
El 16 i 17 de febrer es va fer la II Esquiada convocada per l´AEEIP de l´Ins Priorat. Van ser dos dies en que tots, alumnes i professors, ens ho vam passar molt bé a l´estació de Port del Compte. Vam esquiar, ens vam llençar per les pistes amb trineus i vam ballar amb la Wii. Aquí teniu una foto de grup per recordar l´esquiada ;) Per descarregar la foto a màxima resolució fer clic aquí.

Campanya de recollida selectiva d'aliments

Enviada per oarnau el 24/Feb/2015 - 15:04
Continuant amb la tasca de solidaritat amb sectors de la nostra societat castigats per la falta de recursos econòmics, l'alumnat de 4t d'ESO tornem a engegar una campanya de recollida, aquest cop es tracta d'una recollida selectiva d'aliments.

Mitjançant una entrevista que la nostra professora d'Eticocívica va mantenir amb l'Àrea Bàsica dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Priorat, vam saber que els col·lectius de la zona (Càritas i Creu Roja) que s'encarreguen de subministrar aliments bàsics a les famílies necessitades, molt sovint esgoten les seves existències d'alguns productes alimentaris bàsics, com són la llet i l'oli, deixant aquestes persones en una crítica situació de malnutrició.

Per donar resposta a aquesta carència de les persones més necessitades del nostre entorn, hem decidit col·laborar amb Càritas mitjançant la recollida de dos productes exclusivament : oli i llet.

Però per aconseguir dema aquest objectiu necessitem la implicació de tota la comunitat educativa de l'Institut Priorat; és per això que des d'aquí us animem a tots a participar-hi !!

Si voleu col·laborar amb la nostra iniciativa donant aliments bàsics, ho podeu fer seguint les indicacions que es detallen a continuació:


Aliments a portar: OLI ( girasol, moresc, oliva...) i LLET.

Dies de recollia: divendres 20, 27 de febrer i 6 de març.

Hora: de 11'35 a 12 (hora del pati)

Lloc: vestíbul del centre
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »