Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Priorat

Intranet de IES Priorat

Projectes

Pla d'emergència

Agenda

Mes anterior Febrer 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Qui hi ha?

1 convidat/da anònim en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Informacions d'interès


El Priorat inicia la formació professional dualL’escola d’Enologia Jaume Ciurana de l’Institut Priorat, amb una trajectòria de 35 anys, va ser el primer centre de Catalunya a oferir estudis de “la vinya i el vi”. Ara, una vegada més, en el seu afany d’oferir als seus alumnes una formació actual i innovadora, ofereix per al proper curs 2015-2016 el cicle formatiu de grau mitjà d’Elaboració d’Olis i Vins en modalitat DUAL. En l’FP DUAL,  l’alumne rep una part de la formació en el centre de formació professional. L’altra part l’obté mitjançant les activitats formatives i productives en l’empresa. Continuar llegint. 

Video de l'intercanvi 2015

Alumnes de 3r d'ESO han fet un video sobre les sevesvivències en l'intercanvi d'enguany. Podeu veure'l aquí

Fotos i videos de la festa de fi de curs 2014-15

Ja tenim disponibles fotos i videos de la festa de fi de curs 2014-15.


Fotos de les jornades culturals

Ja tenim disponibles les fotos de les Jornades culturals del

curs 2014-15. Busqueu-vos i gaudiu-les!

Fotos de l'intercanvi

Ja tenim disponibles algunes fotos de l'intercanvi amb Holanda!

Notícies

1r Concurs d’esmorzars saludables a l’INS PRIORAT

Enviada per oarnau el 20/Gen/2016 - 18:59

Dins del tradicional esmorzar solidari que fem per recaptar diners per a la Marató de TV3, enguany, la comissió de Salut va organitzar el 1r concurs d’esmorzars saludables.Com podeu veure en les imatges, els nostres alumnes van esforçar-se a incorporar-hi la varietat d’ ingredients que ha de tenir un bon esmorzar. El 1r premi el van obtenir els alumnes de l’Aula Oberta, que a més d’un magnífic esmorzar, ens va sorprendre amb una presentació molt atractiva. El premi consistirà en una fondue de xocolata per a tots ells.Finalment, el grup de 3r d’ESO B, va obtenir el diploma de Reconeixement d’Excel·lència, per la seva proposta didàctica de com elaborar un esmorzar saludable.Des de la comissió de salut els felicitem a tots i emplacem els alumnes a participar en la propera edició del concurs.


Dia internacional de la violència envers la dona

Enviada per oarnau el 04/Des/2015 - 14:13
Els alumnes de 1r d'ESO i de Cicles Formatius han participat en la jornada del dia Internacional de la violència envers la dona, que ha organitzat el SIAD del Consell Comarcal del Priorat. Els alumnes han preparat unes frases de suport enganxades en caixes, per simular un mur contra la violència de gènere, amb la finalitat de conscienciar a  la població i l'alumna Ilhan El Bahhari ha llegit el manifest.

Ampostalímpics

Enviada per oarnau el 30/Oct/2015 - 11:13

Els alumnes de 1r i 2n del cicle formatiu  d'Atenció a persones en situació de dependència participen com a voluntaris en XIV Jornades Esportives de la Gent Gran de les Terres de l'Ebre "Ampostalímpics".La experiència ha estat molt positiva i els alumnes han conegut una realitat de la seva futura professió. 


Visita de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, a l'INS Priorat

Enviada per oarnau el 23/Set/2015 - 14:48

El passat divendres la Consellera d’Ensenyament Sra. Irene Rigau va visitar el nostre centre.

La Consellera va entrar en diverses aules i va conversar amb els alumnes, mostrant interès pels itineraris que voldran seguir en un futur.

L’equip directiu va fer arribar a la Consellera la necessitat de poder oferir en una comarca com la nostra totes les modalitats de batxillerat i la dotació de professorat per tal de poder portar-les a terme.

Per altra banda des del Departament d’Ensenyament van valorar positivament els resultats acadèmics dels nostres alumnes tant les proves diagnòstiques de l’ESO, com les proves de les PAU al batxillerat.

Per últim va visitar l’escola d’Enologia, participant en la introducció d’un tast de vins i fent menció a la importància del cicle d’Elaboració d’Olis i vins en modalitat DUAL.


L'Escola d'Enologia Jaume Ciurana rep el premi Montsant!

Enviada per oarnau el 15/Jun/2015 - 10:10

En la Primera Edició dels Premis Montsant, l'Escola d'Enologia Jaume Ciurana rep el premi "Coneixement". Enhorabona a tots els professors que han format i formen part de l'Escola perquè aquest premi també és d'ells¡¡¡

L'Escola d'Enologia Jaume Ciuranaa de Falset forma professional de de fa més de 30 anys, assumint un papeer fonamental en el desenvolupament del sector vitivinícola de la nostra comarca. Sense l'Escola d'Enologia, sense els joves que hi han cursat i hi cursen estudis, a la història de qui som li faltaria un camítol i al futur de qui volem ser un pilar bàsic en el que recolzar-se. Molts són els cellers que han trobat i troben en professionals formats a l'escola treballadors capacitats per afrontar des de la viticultura fins a l'elaboració del vi.


L'INS Priorat rep de la consellera d'educació el diploma de certificació en qualitat

Enviada per oarnau el 15/Jun/2015 - 10:08

L’Institut Priorat està ja fent les darreres passes per tal d’assolir la certificació ISO 9001 de gestió de la qualitat.
El dijous 28 de maig, es va passar la segona part de l’auditoria de certificació, la que afecta més personal del centre, amb força èxit. Ens queda presentar -i que ens acceptin- un pla d’actuació per corregir les tres no conformitats menors que ens van detectar. Superat aquest petit escull, l’empresa certificadora ens expedirà el certificat oficial.
De mentre, però, el dijous dia 11 de juny, el Departament d’Ensenyament, va celebrar la jornada de clausura de curs del Projecte de qualitat i millora contínua. En aquesta jornada, la consellera d’educació de la Generalitat de Catalunya; Irene Rigau, va entregar un diploma als 8 centres que aquest any s’han afegit al club de centres certificats. Nosaltres, si com esperem, aconseguim finalment la certificació, serem el centre 104 de Catalunya en aconseguir-ho.
Va recollir el diploma el professor Gerard Codina, coordinador de qualitat del centre.


Rentar-se les mans és important?

Enviada per oarnau el 01/Jun/2015 - 10:34


El dia 16 de març va venir la Montse Rovira a fer una xerrada als alumnes de 1r d’ESO sobre la importància de rentar-se les mans. La Montse és infermera i treballa a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Va venir a parlar-nos de la campanya “SALVA VIDES: RENTA’T LES MANS”, una campanya promoguda per l’OMS, a propòsit del Dia Mundial de la Prevenció de la Infecció Nosocomial , que posa l’èmfasi en la higiene de mans del personal assistencial .

Per fer-nos adonar de la quantitat de “brutícia” que tenim a les mans vam fer una pràctica molt senzilla. Un alumne va tocar una placa de Petri amb les mans sense haver-se-les rentat i un altre va tocar una altra placa de Petri amb les mans netes, ben rentades amb sabó. Ho vam posar a incubar en una estufa durant una setmana i … quins van ser els resultats?


Construcció de la taula a l'aula oberta

Enviada per oarnau el 28/Mai/2015 - 12:21

L’alumnat de 3r d’ESO de l’Aula Oberta està treballant en una activitat interdisciplinar que consisteix en la construcció d’una taula i uns bancs d’obra que estan ubicats a la zona del pati situada davant de l’Aula Oberta. El senyor Jaume Andreu Abella, constructor jubilat de Falset, de manera voluntària està conduint tot el procés. L’activitat s’encabeix en dos cursos escolars; ha començat aquest mes de maig i continuarà el setembre vinent. L’alumnat ha emprès la tasca amb molta il·lusió.


Participació a la II Copa Cangur

Enviada per oarnau el 28/Mai/2015 - 12:15

Alumnes de 2n i 3r d'ESO van participar en la final de la II Copa Cangur, organitzada per la Societat Catlana de Matemàtiques.


Sortida de 1r de BAT a Tarraco

Enviada per oarnau el 21/Mai/2015 - 09:24

Dijous 14 de maig els alumnes de Llengües Clàssiques van fer una sortida a Tarragona per veure les restes arqueològiques de l'antiga Tarraco romana. Al llarg de la jornada els momuments visitats van ser el teatre, les muralles, el fòrum provincial, el circ i, finalment, l'amfiteatre.
Va ser una jornada calorosa, però molt ben aprofitada;  les restes lluïen engalanades amb motiu de la dissetena edició del festival de recreació històrica "Tarraco Viva", que enguany es celebrava del 4 al 17de maig.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Queixes i suggeriments

Menús del menjador