Menú Horitzontal

Notícies

L'Institut Priorat amb La Marató de TV3

Enviada per oarnau el 26/Nov/2014 - 15:17

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.La Marató d’enguany gira entorn de les malalties cardiovasculars. Cal tenir present que aquestes dolències poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes.Un cop més, l’INS Priorat participarà activament en aquest esdeveniment solidari amb activitats divulgatives i recaptatòries de caire voluntari. Si voleu conèixer les activitats programades, cliqueu aquí.


Menja productes de temporada!

Enviada per oarnau el 25/Nov/2014 - 11:32

La Comissió de Salut, amb la col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO, han realitzat una mostra de “verdures i fruites de temporada”, amb l’objectiu de donar a conèixer a la comunitat educativa les propietats i els beneficis nutricionals d’aquests aliments.

La mostra estarà exposada a l’entrada de l’Institut fins els dimecres 26 i a partir de llavors, els murals es penjaran al menjador.


Campanya de recollida de joguines a l'Institut Priorat

Enviada per oarnau el 16/Nov/2014 - 09:39

Els alumnes de 4rt d’ESO tornem a organitzar una campanya de recollida, aquest cop de joguines, donant suport a la campanya feta per Creu Roja Joventut.
Amb aquesta campanya tenim com a objectiu que el dia de reis cap infant de la franja d'entre 0 a 12 anys de la nostra zona es quedi sense almenys una joguina o regal nous. Volem que aquell dia tots els nens puguin somriure, independentment de la situació econòmica de la seva família.
La recollida es farà els divendres 21, 28 de novembre i 5 de desembre a l’hora de l’esbarjo al vestíbul del centre, on alguns alumnes de 4t d'ESO ESO rebran i classificaran els objectes que entre tots anem aportant.
Les joguines o regals han de tenir aquestes característiques:
Noves (bé comprades o bé que estiguin en unes condicions immilllorables). No han d’estar embolicades.
A més de joguines s’inclouen també en la campanya de recollida objectes de regal, adients per a infants d'entre 0 i 12 anys.
En especial demanem que porteu regals destinats a la franja dels 10-12 anys, ja que és l'etapa on normalment es recullen menys objectes.
Les joguines no han de ser bèl·liques, és a dir no han de tenir cap relació amb la violència.
Animem-nos ha col·laborar aquest cop més que mai, fem que la il·lusió del Nadal arribi a totes les llars amb infants i que els més menuts puguin per oblidar-se una mica de les difícils circumstàncies que els toca viure.
Comptem amb tu, en aquesta recollida, JUGUEM-HI TOTS!


Com afrontar una entrevista de feina

Enviada per oarnau el 16/Nov/2014 - 09:32

Els dies 31 d'octubre i 6 de novembre hem realitzat a l'Institut unes càpsules formatives titulades Com afrontar una entrevista de feina, destinades als alumnes de 2n curs dels cicles formatius d'FP. Aquestes sessions formatives s'han realitzat a proposta del Consell Comarcal del Priorat i han estat impartides per l'Àgata Girbes, consultora de recursos humans de la Consultoria Tàndem de Reus, una professional amb una gran experiència en la selecció de personal per a les empreses.
Com indica el títol, el contingut de la formació estava centrat en aquesta fase tant decisiva dels processos de selecció, l'entrevista personal. Vam aprofundir en els aspectes referents a la preparació de l'entrevista de treball i en l'actuació durant el seu desenvolupament.
Agraïm al Consell Comarcal i, en particular, al Josep Maria Coll, la seva col·laboració en la formació del l'alumnat del nostre institut.


Com comença tot

Enviada per oarnau el 16/Nov/2014 - 09:29

El passat dimecres 5 de novembre, van venir els mossos d'esquadra de falset a donar-nos la xerrada de "Com comença tot". El contingut de la qual, va sobre els indicis de la violència de gènere, com detectar-la i actuar a temps, així com altres dades d'interés sobre aquest tema d'actualitat.
Ens va semblar molt interessant ja que considerem molt important la detecció a temps dels possibles casos de violència de gènere.


Fi de la campanya de recollida de material escolar

Enviada per oarnau el 10/Nov/2014 - 10:58

Acabada la campanya de recollida de material escolar del passat mes d'octubre, els alumnes de 4t d'ESO volem comunicar als membres de la comunitat educativa que aquesta activitat ha estat un èxit. Volem també donar les gràcies a tots els alumnes, professors, entitats i comerços de la zona que han col·laborat amb la nostra iniciativa.
La llista d'objectes recollits és llarga: 50 quilos de roba esportiva, 15 parells de sabatilles d'esport, 28 llibres de text de Primària i Secundària, 25 llibres de lectura juvenils, 17 estoigs, 15 motxilles, 8 bosses d'esport, algunes llibretes i carpetes i gran quantitat de material de dibuix.
Estem contents pel suport rebut i agraïm la vostra generositat; és gratificant saber que aquest gest de tots ajudarà els infants amb pocs recursos a poder tenir un futur millor. Ben aviat tindreu notícies nostres, perquè al llarg del curs organitzarem altres recollides solidàries. Us animem a tots a col·laborar-hi !!


ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Enviada per montsepiqrub el 28/Oct/2014 - 14:48
El dia 24 de novembre s´inicia el període electoral per renovar el Consell Escolar. Hi ha 3 vacants al sector professorat, 2 al sector alumnat i 2 al sector pares.
Us animem a tots a presentar les vostres candidatures!

Projecte europeu d'anglès a 1r d'ESO

Enviada per mblasc28 el 21/Oct/2014 - 12:07

Els alumnes d'alternativa a la religió de 1r d'ESO que cursen anglès participen en un projecte internacional amb instituts de països com Canadà, Pakistan, Tunisia... i d'altres! Si voleu més informació, anirem penjant les activitats i powerpoints que anirem fent entre tots. Podeu consultar-ne l'evolució a través del web del departament d'anglès.


Campanya de recollida de material escolar

Enviada per oarnau el 06/Oct/2014 - 11:32

En aquest temps de crisi i problemes de diners per obtenir material escolar, els alumnes de 4t ESO a l’assignatura d'Eticocívica hem posat en marxa una iniciativa per recollir material escolar per a fer-lo arribar a famílies de la comarca que ho necessitin.

Per això fem una crida a tothom qui vulgui i/o pugui fer una aportació de material escolar ( llibres de text de primària o secundària, roba d'esport ( xandalls, sabates esportives...), motxilles, estutjos, carpetes, etc. ).

La recollida es farà els divendres 10, 17 i 24 d’octubre a l’hora de l’esbarjo ( 11’35-11’55) a la planta baixa del centre (planta -1).


Roba oblidada o perduda

Enviada per montsepiqrub el 04/Set/2014 - 16:06

A finals del curs passat es van trobar nombroses peces de roba a les aules.
Els alumnes o pares que trobin a faltar alguna cosa, poden venir a demanar-la a la consergeria del centre fins el dia 30 de setembre. Passada aquesta data, la roba serà entregada a Càrites.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »