Menú Horitzontal

Notícies

BONES FESTES

Enviada per montsepiqrub el 22/Des/2014 - 12:14

Resultat de les eleccions al Consell escolar

Enviada per oarnau el 02/Des/2014 - 09:13

En les votacions realitzades han estat escollits els següents representants:

Pares Alumnes Professors
Eva Perpinyà Perpinyà Carles Llopis Tere Calatayud
Laia Batllevell Simó Clara Piqué Montse Mateos
Maria Jesús Fernàndez


Xerrada de la Creu Roja a 4t d'ESO

Enviada per oarnau el 02/Des/2014 - 09:07

Divendres 28 de novembre una treballadora i una voluntària de Creu Roja van venir a l'Institut a fer una xerrada als alumnes de 4t d'ESO en relació a la campanya de recollida de joguines per al dia de Reis, que des de fa anys promou aquesta entitat.

Els alumnes van escoltar les explicacions que els van fer sobre tots els detalls que envolten l'organització d'aquesta campanya, des de la seva planificació fins a la distribució de les joguines.

Les dues membres de la Creu Roja van agrair a l'alumnat la seva col·laboració amb la campanya de recollida de joguines d'enguany i els van encoratjar a continuar endavant amb les seves actuacions solidàries.


Visita al CAP de Falset

Enviada per oarnau el 30/Nov/2014 - 17:47

El passat dia 25 els alumnes de 2n de CAI-TAPD vam visitar el CAP de Falset, per tal de conèixer tots els serveis que ofereix a la població del Priorat com a Centre d’Atenció Primària. La Cap d’Infermeria Sra. Teresa Lara els va explicar de manera pràctica, com es porten a terme aquests serveis, la qual cosa va permetre als alumnes contrastar la teoria de classe amb una realitat propera. Finalment, l’auxiliar de clínica Sra. Pilar Alcántara va explicar les tasques que desenvolupa en el seu dia a dia i els alumnes van experimentar de primera mà, la tasca professional que ells podran desenvolupar en un futur pròxim. El nostre agraïment a l’equip del CAP de Falset per la seva col·laboració.


Visita al teatre

Enviada per oarnau el 30/Nov/2014 - 17:44

El passat dijous dia 27 els alumnes del cicles formatius de CAI-TAPD vam participar en el Festival Eclèctic que s’organitza cada any a Tarragona. Els nois i noies que participen en les obres de teatre deixen palès que una discapacitat mental o física no és una limitació per viure plenament i ens demostren una vegada més que la normalització d’aquest col·lectius és una tasca que depèn de tos. La nostra enhorabona a tots els que fan possible aquest festival, ha estat un lliçó per a tots i una estona inoblidable.


L'Institut Priorat amb La Marató de TV3

Enviada per oarnau el 26/Nov/2014 - 15:17

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.La Marató d’enguany gira entorn de les malalties cardiovasculars. Cal tenir present que aquestes dolències poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes.Un cop més, l’INS Priorat participarà activament en aquest esdeveniment solidari amb activitats divulgatives i recaptatòries de caire voluntari. Si voleu conèixer les activitats programades, cliqueu aquí.


Menja productes de temporada!

Enviada per oarnau el 25/Nov/2014 - 11:32

La Comissió de Salut, amb la col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO, han realitzat una mostra de “verdures i fruites de temporada”, amb l’objectiu de donar a conèixer a la comunitat educativa les propietats i els beneficis nutricionals d’aquests aliments.

La mostra estarà exposada a l’entrada de l’Institut fins els dimecres 26 i a partir de llavors, els murals es penjaran al menjador.


Campanya de recollida de joguines a l'Institut Priorat

Enviada per oarnau el 16/Nov/2014 - 09:39

Els alumnes de 4rt d’ESO tornem a organitzar una campanya de recollida, aquest cop de joguines, donant suport a la campanya feta per Creu Roja Joventut.
Amb aquesta campanya tenim com a objectiu que el dia de reis cap infant de la franja d'entre 0 a 12 anys de la nostra zona es quedi sense almenys una joguina o regal nous. Volem que aquell dia tots els nens puguin somriure, independentment de la situació econòmica de la seva família.
La recollida es farà els divendres 21, 28 de novembre i 5 de desembre a l’hora de l’esbarjo al vestíbul del centre, on alguns alumnes de 4t d'ESO ESO rebran i classificaran els objectes que entre tots anem aportant.
Les joguines o regals han de tenir aquestes característiques:
Noves (bé comprades o bé que estiguin en unes condicions immilllorables). No han d’estar embolicades.
A més de joguines s’inclouen també en la campanya de recollida objectes de regal, adients per a infants d'entre 0 i 12 anys.
En especial demanem que porteu regals destinats a la franja dels 10-12 anys, ja que és l'etapa on normalment es recullen menys objectes.
Les joguines no han de ser bèl·liques, és a dir no han de tenir cap relació amb la violència.
Animem-nos ha col·laborar aquest cop més que mai, fem que la il·lusió del Nadal arribi a totes les llars amb infants i que els més menuts puguin per oblidar-se una mica de les difícils circumstàncies que els toca viure.
Comptem amb tu, en aquesta recollida, JUGUEM-HI TOTS!


Com afrontar una entrevista de feina

Enviada per oarnau el 16/Nov/2014 - 09:32

Els dies 31 d'octubre i 6 de novembre hem realitzat a l'Institut unes càpsules formatives titulades Com afrontar una entrevista de feina, destinades als alumnes de 2n curs dels cicles formatius d'FP. Aquestes sessions formatives s'han realitzat a proposta del Consell Comarcal del Priorat i han estat impartides per l'Àgata Girbes, consultora de recursos humans de la Consultoria Tàndem de Reus, una professional amb una gran experiència en la selecció de personal per a les empreses.
Com indica el títol, el contingut de la formació estava centrat en aquesta fase tant decisiva dels processos de selecció, l'entrevista personal. Vam aprofundir en els aspectes referents a la preparació de l'entrevista de treball i en l'actuació durant el seu desenvolupament.
Agraïm al Consell Comarcal i, en particular, al Josep Maria Coll, la seva col·laboració en la formació del l'alumnat del nostre institut.


Com comença tot

Enviada per oarnau el 16/Nov/2014 - 09:29

El passat dimecres 5 de novembre, van venir els mossos d'esquadra de falset a donar-nos la xerrada de "Com comença tot". El contingut de la qual, va sobre els indicis de la violència de gènere, com detectar-la i actuar a temps, així com altres dades d'interés sobre aquest tema d'actualitat.
Ens va semblar molt interessant ja que considerem molt important la detecció a temps dels possibles casos de violència de gènere.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »