Menú Horitzontal

Notícies

L'AEEIP al Matarranya

Enviada per oarnau el 30/Gen/2015 - 13:12

El passat cap de setmana, els alumnes de l'INS Priorat van participar en una activitat d'excursionisme pel Matarranya, organitzada per l'Associació Esportiva. Dissabte pel matí es va fer la ruta de "El Parrissal", naixement del riu Matarranya. També van tenir temps de visitar Valderobres, Besseit i Fuentespalda, poblets amb mol encant.


Copa Canguro 2015

Enviada per oarnau el 23/Gen/2015 - 18:39

El dimecres 20 de gener, la comissió Cangur de la SCM (Societat Catalana de matemàtiques) va convocar la segona edició de la Copa Cangur. Aquesta activitat és presencial i va tenir lloc a les Borges del Camp, on participaven un total de 25 equips. L’objectiu del concurs és resoldre 12 problemes matemàtics, crear estratègies de resolució i treballar en equip, el qual està format per 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO. Els centres més destacats en cada seu desprès són seleccionats per a participar a la segona edició de la Coppa Canguro que convocarà l'associació Canguro Italia per a l'any 2015.

L’equip del nostre centre estava format per: Abiel Teixidó, Alèxia Lacatus, Arnau Vilella, Fran Hernándeza, Marc Sedó, Ona Peralta i Edgar Vicente. I des d’aquí volem donar-los l’ENHORABONA per haver quedat en el 1r lloc de la Copa Cangur 2015!!!
Ara només queda desitjar-los molta sort a la final que tindrà lloc a Barcelona. Ànims!! Vosaltres podeu!!


Inscripció per a l'esquiada 2015

Enviada per montsepiqrub el 13/Gen/2015 - 17:00

Dimecres 14 a l'hora del pati ja es pot fer la inscripció per a l'esquiada, que es durà a terme el 16 i el 17 de febrer a Port del Compte. S'ha de fer un pagament previ de 50 euros per fer la reserva. L'alumne acceptat rebrà el justificant de pagament i el full d'autorització on s'indica el número de compte bancari per fer la resta del pagament.
El dia 21 de gener es farà una reunió informativa pels alumnes a l'hora de l'esbarjo, a l'aula 15 (Laboratori de Geologia, al costat de l'aula de música). També hi haurà una reunió informativa a les 19,30h de la tarda, per si els pares volen venir. La informació donada serà la mateixa que a l'hora del pati. Aquest curs l'allotjament serà en hotel i també es faran activitats de tarda i nocturnes.


Queixes i suggeriments

Enviada per montsepiqrub el 13/Gen/2015 - 16:52

La nova bústia "Queixes i suggeriments", l'icona queveieu a la dreta d'aquesta pàgina, us permet fer arribar a l'Equip Directiu de l'institut: queixes sobre aspectes concrets, suggeriments, propostes.. tot allò que considereu important! Feu-nos-ho saber.


Visita de 4t d'ESO a la residència Les Vinyes

Enviada per oarnau el 07/Gen/2015 - 20:01

El passat dimarts 23 de desembre un grup d'alumnes de 4t d'ESO van anar a fer una visita als avis de la residència Les Vinyes de Falset; l'objectiu era felicitar-los i compartir amb ells l'esperit nadalenc cantant cançons i recitant poemes de Nadal.

Després d'un missatge de benvinguda, que va llegir l'alumna Neus Rodríguez, va començar l'actuació de la coral, dirigida per la professora de Música, Anna Riadura, que amb paciència i rigor havia dedicat força sessions a la selecció i assaig de les cançons que formaven el repertori. Entre cançó i cançó la professora Quima Bertran va llegir alguns poemes de Nadal.
Acabada l'actuació, els alumnes van donar als avis unes boniques felicitacions, que ells mateixos havien elaborat a la classe de Visual i Plàstica sota l'atenta supervisió de la seva professora, Gemma Ribes.

Abans de marxar Quima Bertran va agrair als avis i als treballadors la seva atenció i els desitjà a tots unes molt bones festes.

Aquesta era la segona visita que alumnes de 4t d'ESO del nostre centre feien als residents de Les Vinyes; va ser una experiència molt enriquidora que esperem repetir en anys propers.


Bones Festes!

Enviada per oarnau el 23/Des/2014 - 11:09

Campanya de recollida de joguines a l'Institut Priorat

Enviada per oarnau el 23/Des/2014 - 11:08

El divendres dia 5 de desembre va finalitzar la campanya de recollida de joguines duta a terme per l'alumnat de 4t d'ESO .

S'han recollit al voltant de dues-centes joguines i regals; entre els objectes n'hi ha de tipus molt variat: nines i ninots, peluixos, jocs de construccions, d'estratègia, jocs educatius, puzles, disfresses, contes, trens, pilotes i pales de pim pom, motxilles, bosses, moneders, bisuteria, tops, pinta-ungles... i un llarg etcètera que resultaria impossible d'enumerar.
L'Area Bàsica dels Serveis Socials del Consell Comarcal de Falset va ser la primera entitat a qui es va fer arribar part del material recollit; una de les seves treballadores, Montserrat Amill, el va venir a buscar el passat dilluns 15 de desembre. Ells seran els encarregats de fer arribar els regals als nens de la comarca del Priorat.

La resta de joguines la van venir a buscar el divendres 19 de desembre el President de Creu Roja de les Terres de l'Ebre i un voluntari d'aquesta entitat. Ells distribuiran els objectes recollits a altres comarques on siguin necessaris.

Des d'aquí tots els alumnes de 4t d'ESO volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat d'alguna manera en la nostra recollida. Gràcies per haver-nos ajudat a fer possible que el dia de Reis, els nens de famílies que passen per dificultats econòmiques, pugin sentir-se tan feliços com tots els altres nens.


Resultat de les eleccions al Consell escolar

Enviada per oarnau el 02/Des/2014 - 09:13

En les votacions realitzades han estat escollits els següents representants:

Pares Alumnes Professors
Eva Perpinyà Perpinyà Carles Llopis Tere Calatayud
Laia Batllevell Simó Clara Piqué Montse Mateos
Maria Jesús Fernàndez


Xerrada de la Creu Roja a 4t d'ESO

Enviada per oarnau el 02/Des/2014 - 09:07

Divendres 28 de novembre una treballadora i una voluntària de Creu Roja van venir a l'Institut a fer una xerrada als alumnes de 4t d'ESO en relació a la campanya de recollida de joguines per al dia de Reis, que des de fa anys promou aquesta entitat.

Els alumnes van escoltar les explicacions que els van fer sobre tots els detalls que envolten l'organització d'aquesta campanya, des de la seva planificació fins a la distribució de les joguines.

Les dues membres de la Creu Roja van agrair a l'alumnat la seva col·laboració amb la campanya de recollida de joguines d'enguany i els van encoratjar a continuar endavant amb les seves actuacions solidàries.


Visita al CAP de Falset

Enviada per oarnau el 30/Nov/2014 - 17:47

El passat dia 25 els alumnes de 2n de CAI-TAPD vam visitar el CAP de Falset, per tal de conèixer tots els serveis que ofereix a la població del Priorat com a Centre d’Atenció Primària. La Cap d’Infermeria Sra. Teresa Lara els va explicar de manera pràctica, com es porten a terme aquests serveis, la qual cosa va permetre als alumnes contrastar la teoria de classe amb una realitat propera. Finalment, l’auxiliar de clínica Sra. Pilar Alcántara va explicar les tasques que desenvolupa en el seu dia a dia i els alumnes van experimentar de primera mà, la tasca professional que ells podran desenvolupar en un futur pròxim. El nostre agraïment a l’equip del CAP de Falset per la seva col·laboració.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »