PORTES OBERTES CURS 2015-2016

SANT JORDI 2015

Orientació acadèmica i professional 4t d’ESO i Batxillerat

A punt d’acabar els estudis que esteu cursant us posem a l’abast un seguit d’eines que us informaran i ajudaran a decidir la millor opció per cada un de vosaltres. 

DOCUMENT INFORMATIU  

Grup d'habilitats socials

Aquest dimarts dia 17 els alumnes del Grup d'habilitats socials han fet: Broquetes de fruita amb xocolata i nata.  BONÍSSIMES.


Sortida de 1r de Batxillerat a la UVic

El passat divendres 6 de febrer, els alumnes de 1r de batxillerat van anar a la universitat de Vic a fer uns tallers relacionats amb algunes de les especialitats que s'hi imparteixen.

MODALITAT          TALLERS

Economia

Habilitats per l’emprenedoria: creativació

Economia con un joc

Ciències

El misteriós món de les proteïnes 

Química en colors

Un tast amargant de bioinformàtica

Tecnologia

Mecatrònica: automàtica i robòtica

Android amb App Inventor

Humanitats

Tastet d’interpretació

Taller de ràdio


Durant el desenvolupament de les activitats, impartides pels mateixos professors universitaris, els nois i noies van tenir l'oportunitat de viure un dia a la universitat, en una experiència que pot ser enriquidora per ajudar a decidir els estudis que voldran cursar en el futur.

Sortida al Museu Olímpic 1er ESO

Sortida al Museu Olímpic i de l'Esport  (MOE)

5 de febrer de 2015 

Sortida a la neu 1er BAT

Sortida els dies 26 i 27 de gener de 2015.

Queixans, Masella, Les Angles. 

DISSECCIÓ D'ULL 3r ESO

Els alumnes de 3r han treballat el sistema nerviós i els òrgans dels sentits.Al laboratori van fer la dissecció d'un ull de xai, així van observar-ne la morfologia externa i van identificar les estructures internes, semblants a les de l'ull humà. 


Taller de cuina

 Les noies i els nois del grup d'habilitats socials, fem un taller de cuina. Avui ha tocat pizza !!!


Visita jutjats de Vic 4t ESO - Gener de 2015-

Xerrada Alcohol i societat

PER NADAL TEATRE

60 alumnes de batxillerat i 4 professors, al Teatre Victòria, la nit del dijous 18, han gaudit de Mar i Cel. A la tarda, visita al jaciment del Born.

Sortida 2n ESO Córrer amb el cor

Vic, 12 de desembre de 2014

Cursa solidària per la Marató de TV3

Sortida de 4t d' ESO al MHC

12/12/2014 

Resultats votacions renovació consell escolar

Els resultats de les votacions a les candidatures del Consell Escolar produïdes el dia 26 de novembre de 2014 han estat els següents:

Alumnes

NOM

CURS

VOTS

Marina Galceran

4t ESO

347

Marc Llorens

1r Batxillerat

227

Èric Price

1r ESO

139

Pol Roca

1r ESO

149

Aaron Robledo

3r ESO

94

 Com a conseqüència són proclamats representants del sector al consell escolar de centre els candidats i candidates següents:  Marina Galceran,  Marc Llorens, Pol Roca i Èric Price.

Pares i mares

NOM

VOTS

Isabel Alonso Cantorne

39

Olga Batllés Pont

38

Eva Martínez Pardo

40

 Com a conseqüència són proclamats representants del sector al consell escolar de centre els candidats i candidates següents: Eva Martínez Pardo, Isabel Alonso Cantorne i Olga Batllés Pont.

Professorat

Com a conseqüència dels resultats són proclamats representants del sector al consell escolar de centre els candidats i candidates següents: Jordi Tantiñà (12 vots) i Eva Antonell (9 vots).

Personal d’atenció educativa
Carri Plancha ha estat elegida representant del sector PAE.

Participació
La participació ha estat la següent: alumnat 92,03%; pares i mares 6,95%; professorat 96,55%; PAE 100%.

Primer reunió
La constitució del nou consell escolar serà el dimecres 17 de desembre.

TEATRE EN ANGLÈS


El dia 18 de novembre la companyia de teatre The Pocket Oxford Theatre va venir al Casal Francesc Macià per representar dues obres de William Shakespeare, “Romeo & Juliet” per als alumnes de 1r i 2n d’ESO i “Hamlet” per als alumnes de 1r i 2n de batxillerat. En les dues ocasions, els actors van fer participar els alumnes com a actors en l’obra.

SORTIDA D'ALUMNES DE BATXILLERAT

El dia 13 de novembre els alumnes de l'assignatura d'Economia i Empresa de 1r i 2n de batxillerat van visitar el Parc d'​​Activitats Agroecològiques de la Tavella (a Cànoves, el Vallès Oriental).

.

SORTIDES DE TUTORIA 2014-2015

2n ESO al Roc Gros i Santuari de l'Ajuda. 3r ESO al Palau de gel del FCB.
Batxillerat al Roc Gros, Puig Castellar i Puigsagordi 1r ESO a L'Ollich

4t ESO al green indoor park de Granollers CAFEMN a Núria

Documents del Centre.

Nou servei de documentació

Per més rapidesa i agilitat, ara us podeu descarregar, directament i des d’aquest enllaç a la pàgina web, documents del centre que afecten a la comunitat com ara PEC, NOFC, criteris d’avaluació, justificants d’absències, autoritzacions, informació d’inici de curs, llibres de text... 


ESCRIT D'ALUMNES DE 3r ESO PUBLICAT A EL 9 NOU

En l'edició de divendres dia 20 de El 9 Nou, a la secció d'Opinió i bústia, a la pàgina 27, surt publicada una carta al director signada per un grup d'alumnes de 3r d'ESO del nostre institut i que tracta sobre com millorar en el tema de les barreres arquitectòniques.

Aquesta carta al director és una mostra de les activitats que una bona part dels alumnes de 3r ESO han realitzat en el treball de síntesi que ha dut a terme durant sis dies del mes de juny sobre educació viària.

CARTA 

Llibres de text del curs 2014-15

1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO 1r BAT 2n BAT

PREMI A UN TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT

Pol Cid (de Sant Martí de Centelles) i Toni Conde (de Centelles), alumnes de 2n de batxillerat del nostre institut,  han obtingut un dels premis Universitat de Vic de Recerca de Batxillerat, en l'apartat Quopiam, pel treball d'astronomia Estudi de les òrbites de les llunes galileanes de Júpiter. La tutoria del treball ha anat a càrrec de Pere Bach, professor de física. 

Avui a la tarda, a la sala d'actes de l'edifici de la Torre dels Frares, a la UVic, s'han lliurat els premis als millors treballs de recerca de batxillerat de la 16a edició dels premis de la UVic.

Val a dir que el treball dâ??en Toni Conde i dâ??en Pol Cid ja va ser un dels treballs que es van presentar en l'exposició pública de treballs de recerca el dia 13 de març. Algunes fotos d'aquell acte encara es poden visualitzar en aquest mateix web.

Notícies

Pel que fa a aquesta versió de la intranet

Enviada per admin el 08/Set/2008 - 16:38

Aquesta maqueta és una versió preliminar d'una intranet de centre. La intranet que heu instal·lat prové de la versió 2.0 de la maqueta muntada sobre la versió 1.1.1 del Zikula Application Framework.

Si teniu dubtes sobre el funcionament de la maqueta o voleu fer algun suggeriment, us podeu dirigir a la web de suport: http://phobos.xtec.cat/intraweb/.