Adreces d’interès d’orientació acadèmica i professional


Pàgina bàsica d’orientació acadèmica en la qual, a més dels estudis que es poden fer a Catalunya, hi ha un apartat d’orientació molt interesant amb un qüestionari d’autoconeixement que avalua la personalitat, interessos i

capacitats dels alumnes amb relació als entorns professionals. (Enllaç)

Mapa d’exploració del sistema educatiu a Catalunya.



http://www.unportal.net/      Cercador d’estudis. Necessita usuari i clau d’accés. 





Materials d’orientació que ha desenvolupat l'Institut Palau Ausit (Ripollet)  (www.iespalauausit.com)

Visita jutjats de Vic 4t ESO - Gener de 2015-

Xerrada Alcohol i societat

PER NADAL TEATRE

60 alumnes de batxillerat i 4 professors, al Teatre Victòria, la nit del dijous 18, han gaudit de Mar i Cel. A la tarda, visita al jaciment del Born.

Sortida 2n ESO Córrer amb el cor

Vic, 12 de desembre de 2014

Cursa solidària per la Marató de TV3

Sortida de 4t d' ESO al MHC

12/12/2014 

Resultats votacions renovació consell escolar

Els resultats de les votacions a les candidatures del Consell Escolar produïdes el dia 26 de novembre de 2014 han estat els següents:

Alumnes

NOM

CURS

VOTS

Marina Galceran

4t ESO

347

Marc Llorens

1r Batxillerat

227

Èric Price

1r ESO

139

Pol Roca

1r ESO

149

Aaron Robledo

3r ESO

94

 Com a conseqüència són proclamats representants del sector al consell escolar de centre els candidats i candidates següents:  Marina Galceran,  Marc Llorens, Pol Roca i Èric Price.

Pares i mares

NOM

VOTS

Isabel Alonso Cantorne

39

Olga Batllés Pont

38

Eva Martínez Pardo

40

 Com a conseqüència són proclamats representants del sector al consell escolar de centre els candidats i candidates següents: Eva Martínez Pardo, Isabel Alonso Cantorne i Olga Batllés Pont.

Professorat

Com a conseqüència dels resultats són proclamats representants del sector al consell escolar de centre els candidats i candidates següents: Jordi Tantiñà (12 vots) i Eva Antonell (9 vots).

Personal d’atenció educativa
Carri Plancha ha estat elegida representant del sector PAE.

Participació
La participació ha estat la següent: alumnat 92,03%; pares i mares 6,95%; professorat 96,55%; PAE 100%.

Primer reunió
La constitució del nou consell escolar serà el dimecres 17 de desembre.

TEATRE EN ANGLÈS


El dia 18 de novembre la companyia de teatre The Pocket Oxford Theatre va venir al Casal Francesc Macià per representar dues obres de William Shakespeare, “Romeo & Juliet” per als alumnes de 1r i 2n d’ESO i “Hamlet” per als alumnes de 1r i 2n de batxillerat. En les dues ocasions, els actors van fer participar els alumnes com a actors en l’obra.

SORTIDA D'ALUMNES DE BATXILLERAT

El dia 13 de novembre els alumnes de l'assignatura d'Economia i Empresa de 1r i 2n de batxillerat van visitar el Parc d'​​Activitats Agroecològiques de la Tavella (a Cànoves, el Vallès Oriental).

.

SORTIDES DE TUTORIA 2014-2015

2n ESO al Roc Gros i Santuari de l'Ajuda. 3r ESO al Palau de gel del FCB.
Batxillerat al Roc Gros, Puig Castellar i Puigsagordi 1r ESO a L'Ollich

4t ESO al green indoor park de Granollers CAFEMN a Núria

Documents del Centre.

Nou servei de documentació

Per més rapidesa i agilitat, ara us podeu descarregar, directament i des d’aquest enllaç a la pàgina web, documents del centre que afecten a la comunitat com ara PEC, NOFC, criteris d’avaluació, justificants d’absències, autoritzacions, informació d’inici de curs, llibres de text... 


ESCRIT D'ALUMNES DE 3r ESO PUBLICAT A EL 9 NOU

En l'edició de divendres dia 20 de El 9 Nou, a la secció d'Opinió i bústia, a la pàgina 27, surt publicada una carta al director signada per un grup d'alumnes de 3r d'ESO del nostre institut i que tracta sobre com millorar en el tema de les barreres arquitectòniques.

Aquesta carta al director és una mostra de les activitats que una bona part dels alumnes de 3r ESO han realitzat en el treball de síntesi que ha dut a terme durant sis dies del mes de juny sobre educació viària.

CARTA 

Llibres de text del curs 2014-15

1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO 1r BAT 2n BAT

PREMI A UN TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT

Pol Cid (de Sant Martí de Centelles) i Toni Conde (de Centelles), alumnes de 2n de batxillerat del nostre institut,  han obtingut un dels premis Universitat de Vic de Recerca de Batxillerat, en l'apartat Quopiam, pel treball d'astronomia Estudi de les òrbites de les llunes galileanes de Júpiter. La tutoria del treball ha anat a càrrec de Pere Bach, professor de física. 

Avui a la tarda, a la sala d'actes de l'edifici de la Torre dels Frares, a la UVic, s'han lliurat els premis als millors treballs de recerca de batxillerat de la 16a edició dels premis de la UVic.

Val a dir que el treball dâ??en Toni Conde i dâ??en Pol Cid ja va ser un dels treballs que es van presentar en l'exposició pública de treballs de recerca el dia 13 de març. Algunes fotos d'aquell acte encara es poden visualitzar en aquest mateix web.

Sortida de 1r d'ESO a Camadoca - Maig de 2014-

Concurs Bíblic


L'Institut Pere Barnils ha guanyat un premi en el Concurs Bíblic que es fa cada any a classe de religió.

Sortida a Sitges i Vilanova i la Geltrú. Museu del Ferrocarril 23/05/14. 3r ESO.

LIVE THE CHANCE OF THE EXCHANGE!

PUBLICZNE GIMNAZJUM Nr 5 & INS PERE BARNILS


From Wed 14th to Wed 21st our 3rd ESO students will host Polish students in their houses. Follow the activities on the blog.   http://polonews2014.blogspot.com.es/



Sant Jordi 2014. Veredictes de concursos i obres guanyadores

Quadern de St Jordi. 

Fotomates 2014  Ppoint recull de fotografies.

Excursió al Matagalls CAFEMN x 2n ESO

02-04-14

Activitat conjunta dels alumnes de 2n ESO amb els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà CAFEMN. S'ha tractat d'una sortida per aprendre els aspectes fonamentals de l'hora de fer un cim i donar la possibilitat als alumnes de conèixer el Matagalls. 

Sortida "Activitats recreatives a la platja" CAFEMN x 3r ESO

ACTIVITATS RECREATIVES A LA PLATJA
Sant Vicenç de Montalt, el Mareme
dijous, 10 d'abril

Activitat conjunta dels alumnes de 3r ESO amb els alumnes del cicle formatiu de nivell mitjà CAFEMN. S'ha tractat de pràctiques  d'activitat física de caràcter recreatiu a la platja: jocs i esports adaptats a les característiques de l'entorn natural. Una bona matinal d'esport a l'aire lliure!

JORNADES DE SENSIBILITZACIÃ? ENVERS ELS DISCAPACITATS


Dies 7, 9 i 11 dâ??abril

Els alumnes del cicle formatiu CAFEMN de lâ??institut Pere Barnils, dins del currículum del crèdit dâ??activitat física per a discapacitats, han organitzat unes jornades de jocs i esports per a tothom adreçades als alumnes de 1r i 4t dâ??ESO així com 1r de batxillerat.

Lâ??activitat principal de la jornada consisteix a organitzar una gimcana per mostrar i practicar diferents jocs i esports adaptats per a les persones que presenten algun tipus de discapacitat. 


Concurs Cristal·lografia 2014

ALUMNES DE 4t ESO de l'institut han participat al III Concurs de Cristal·lització a l'Escola

Prop de 1.250 alumnes de 52 centres de tot Catalunya han participat en el III Concurs de Cristal·lització a lâ??Escola, una proposta de divulgació científica sobre el món de la cristal·lografia organitzada per la UB, la UAB i la URV i dirigida a professors i alumnes de segon cicle dâ??educació secundària obligatòria i de batxillerat.

El 2014, Any Internacional de la Cristal·lografia
El divendres 4 dâ??abril, el Pati de Lletres de lâ??Edifici Històric de la UB va acollir la jornada final del certamen i el lliurament de premis als guanyadors, en una sessió que enguany coincideix amb la celebració de lâ??Any Internacional de la Cristal·lografia. Durant la jornada, els alumnes participants van mostrar els treballs cristal·logràfics que havien dut a terme i van presentar, mitjançant pòsters científics, tot el procés que havien seguit per obtenir-los. Finalment, el jurat va determinar els guanyadors de les diferents categories (cristall únic, composició cristal·lina, millor metodologia de treball i presentació, votació popular i millor filmació).

Notícies

Pel que fa a aquesta versió de la intranet

Enviada per admin el 08/Set/2008 - 16:38

Aquesta maqueta és una versió preliminar d'una intranet de centre. La intranet que heu instal·lat prové de la versió 2.0 de la maqueta muntada sobre la versió 1.1.1 del Zikula Application Framework.

Si teniu dubtes sobre el funcionament de la maqueta o voleu fer algun suggeriment, us podeu dirigir a la web de suport: http://phobos.xtec.cat/intraweb/.