Setmana del Carnestoltes!!

Després del primer dia d’esportistes, i un segon molt divertit, de nens les nenes i de nenes els nens, avui estàvem ben protegits, l’escola plena de superherois!!!
Avui 08/02/2018 hem esmorzat l’entrepà de truita tots junts i hem posat música al pati.
Avui la Rua!!! I discurs… Llegeix més»

La tecnologia a l’Arjau

Aquest 2018 hem començat l’any millorant les noves tecnologies. Ja tenim projectors a totes les classes de primària i a tots els nivells d’infantil. També hem començat a treballar la robòtica al taller de tecnologia estrenant tauletes digitals, blue-bots i pro-bots, aquests robots motiven als… Llegeix més»

Celebrem el dia de la Pau

Cada 30 de gener a l’escola celebrem el dia de la Pau i la no violència. Aquest any tots els alumnes han decorat tot el vestíbul de primària, hem llegit un manifest i ens han explicat qui era Mahatma Gandhi, Sadako (la nena d’Hiroshima) i Pau Casals. Aquest… Llegeix més»

Espais d’Infantil

A Educació Infantil hem començat amb els espais d’infantil dels dimarts i dijous. Tots els nens i nenes de P3, P4 i P5 barrejats passen una tarda jugant a l’espai que els ha tocat. Hi ha l’espai de lletres, el de descobrim, el de petits… Llegeix més»

Sant Antoni a l’Arjau

La Vigília dels 3 tombs ja és aquí. La família Montes ens ha tornat a portar el seu carro amb el poni per poder fer un tomet pel pati amb tots els nens d’Educació Infantil Moltes gràcies a tots, i sobretot a la Duna i… Llegeix més»

Calendari 2018

Avui hem començat a vendre el Calendari 2018 amb motiu per recaptar diners per la marató de TV3. Els que no l’heu pogut comprar aquest matí a la cantada, teniu temps fins al 15 de gener. Són dos euros més la voluntat. Gràcies!!

 

Barçakids 6è

Els alumnes de 6è han passat un dia ben diferent, han passat el dia al camp de futbol del Vilanova fent l’activitat de Barçakids.

Taller de periodista

Els nens i nenes de Cicle Superior visiten la redacció i el plató de Canal Blau, han conversat amb els periodistes i tècnics tant de la televisió com de la ràdio local. qui sap, pot ser un d’ells acabarà treballant a la tele…

Fira de Nadal Cicle Superior

Aquest dijous i divendres els nens i nenes de CS vendran flors de Nadal, vesc, i decoracions fetes pels alumnes per recollir diners per les colònies de final de curs. Podreu comprar de 16,30 a 17h. Aprofiteu l’oportunitat!!

Un dia de psico a infantil

Aquesta setmana les sessions de psico d’infantil han estat una mica diferents. A l’entrar a l’aula s’han trobat diferents rotllos de papaer de wc. Unes petites consignes i comença el joc. Hi ha hagut de tot: sorpresa, alegria, joc en equip, diversió, calma, creació, explosió…una gran experiència per a tots i a totes. Veieu el vídeo!

Millorem espais a infantil

Millorem els espais de l’aula a Infantil. Ja hem estrenat les catifes que la comissió d’espais d’interiors de l’Ampa ens ha comprat. Us agraden? Els nens i nenes s’hi han posat de seguida. Moltes gràcies famílies de l’Ampa!!!

Sorpresa a P5B

La classe de P5B, la classe de les mòmies ha volgut celebar els 95 anys de l’obertura de la mòmia de Tutankamon i han aparegut disfressats de mòmies a les 9 del matí. Quina sorpresa ha rebut la mestra!!!
Com es nota que estan motivats en… Llegeix més»

Ioga al Cicle Mitjà

Avui els nens i nenes de CM han fet ioga alhora d’Educació Física, un bon exercici per afrontar els exàmens de final de trimestre…