TALLER DE JEROGLÍFICS A 2nB!

El passat divendres a la classe de Salvador Dalí vam tenir la visita del Felip Masó, un arqueòleg especialitzat en la història egípcia, per poder treballar els jeroglífics dintre del Projecte que estem fent de “L’Antic Egipte”.

Primer ens va fer una explicació molt interessant sobre els jeroglífics egipcis (història i característiques principals) per desprès poder posar en pràctica tot el que havíem après.

Va estar una tarda molt entretinguda en la que a part d’aprendre moltes coses noves, vam poder sentir-nos per una estona com a veritables escribes egipcis!

S’ACOSTA PASQUA!

Aviat s’acosta pasqua, i aquest any ho celebrem amb els ous de xocolata de la mona que ens regalen els nostres o les nostres padrins i padrines!

Hem pintat un ou molt gran amb xocolata desfeta, i desprès l’hem decorat.

També hem decorat ous petits, que amagarem al bosc, i el proper divendres dia 16, anirem d’excursió al bosc a buscar els ous amagats!

Anem a l’observatori de Pujalt!

Ahir els nens i  nenes de la classe de la Georgia O’keeffe vam anar a visitar l’observatori de Pujalt on l’Albert i en Bernat ens varen explicar moltes coses relacionades amb l’Univers. Va ser molt interessant i tots/es vam estar molt motivats per saber coses i així vàrem poder aprofundir en tots aquells continguts que ja havíem treballat a la classe i aprendre molts altres de nous.

Una vegada finalitzada la visita vam anar a dinar i en acabat  ens vàrem quedar a jugar al parc i al camp de futbol que hi havia al costat de l’observatori,  ens ho vam passar d’allò més bé!!

Fem pa?

Durant aquest dilluns, seguint amb el projecte de la Pia, hem amassat pa: ens agradat notar la textura freda de la massa, poder fer la forma que volíem i posar farina i més farina per tal de que no se’ns enganxés a les mans. Seguidament, gràcies a la cuinera de l’escola els hem pogut coure al forn.

A la tarda ens ho vam menjar amb xocolata. Ja us podeu imaginar quina festa!

Ah i pels pares també us en vam guardar un. Oi que era bonísssim???