S’apropa un any més el Dinar de Germanor

Amb l’arribada de la primavera, preparem els estris de cuina que s’apropa el Dinar de Germanor. Acabant el segon trimestre, i abans de començar les vacances de Setmana Santa, celebrem un any més el popular dinar en que cada alumne porta un plat d’elaboració pròpia.
Montarem… Llegeix més»

Posa’t la gorra a l’Escola d’Adults

L’Escola d’Adults s’adhereix aquest any a la diada de Posa’t la gorra, que es celebra a Balaguer el proper diumenge 7 de maig.
Aquesta diada consisteix en una campanya que vol sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar… Llegeix més»

Oberta la nova entrada al centre

La nova entrada al centre avui ja és una realitat. Un cop realitzades les obres d’adequació des de l’antic camp de futbol, avui estrenem un nou vial pels alumnes i altres usuaris que venien reclamant-ho des de feia temps.
La nova porta suposa un millor accés i… Llegeix més»

Es suspenen les classes d’Anglès-1

Us comuniquem que la classe d’Anglès-1 prevista per avui es suspén i no es realitzarà. Tot i això, la classe del divendres ja es realitzarà amb normalitat, amb la incorporació de la nova mestra o mestre.
Bona entrada d’any a tots

Comencen les obres de la nova entrada

La secció d’obres i serveis de l’Ajuntament de Balaguer ha començat aquesta setmana les obres de la nova entrada al centre, des de l’antic camp de futbol. Les obres consisteixen en la ubicació d’una nova porta i la construcció d’una rampa que anirà fins… Llegeix més»