Oberta la nova entrada al centre

La nova entrada al centre avui ja és una realitat. Un cop realitzades les obres d’adequació des de l’antic camp de futbol, avui estrenem un nou vial pels alumnes i altres usuaris que venien reclamant-ho des de feia temps.
La nova porta suposa un millor accés i… Llegeix més»

Es suspenen les classes d’Anglès-1

Us comuniquem que la classe d’Anglès-1 prevista per avui es suspén i no es realitzarà. Tot i això, la classe del divendres ja es realitzarà amb normalitat, amb la incorporació de la nova mestra o mestre.
Bona entrada d’any a tots

Comencen les obres de la nova entrada

La secció d’obres i serveis de l’Ajuntament de Balaguer ha començat aquesta setmana les obres de la nova entrada al centre, des de l’antic camp de futbol. Les obres consisteixen en la ubicació d’una nova porta i la construcció d’una rampa que anirà fins… Llegeix més»

Esporga i neteja de la teulada del centre

El departament de jardins d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Balaguer ha efectuat aquests dies l’esporga dels arbres més grans del centre i la neteja vegetal de les teulades.
Una bona feina i necessària per evitar filtracions d’aigua a dins del centre.

Sortida trimestral a Lleida

Tal com preveu el PGA de centre, cada trimestre efectuarem una sortida cultural amb la intenció d’aconseguir nous aprenentatges. Per aquest primer trimestre, la sortida tindrà lloc a Lleida on presenciarem dues exposicions que properament seran anunciades.
Tot… Llegeix més»