MATRICULACIÓ 2018/2019
 

Trobareu tota la informació a l’apartat de secretaria.
PREINSCRIPCIÓ 2017/2018

A partir del proper dia 2 de juny es podran consultar les llistes d’admesos i les adjudicacions al tauler d’anuncis de l’escola.
S’ha de formalitzar la matrícula a l’escola assign

ada del 12 al 16 de juny.

 

A l’apartat de secretaria hi trobareu més informació relativa a la preinscripció 

cropped-nens-felicos

 

Coca de Sant Joan

Dins del projecte de Santa Cecília, als grups de 4t ens va tocar representar la dansa de “La nit de Sant Joan” de Jaume Sisa. És per això que, tot i que vam fer la dansa el trimestre passat, aquesta setmana hem tingut la visita de la mare de la Laia Roca per ensenyar-nos a fer una coca de Sant Joan. Ens ho hem passat genial i el resultat ha estat impressionant!!

Visita d’en Jordi Amorós

El dijous 18 de gener a la tarda vam tenir la visita del tiet d’en Ramon, en Jordi Amorós. Només entrar per la porta ja ens vam adonar que seria una persona molt maca, i la primera impressió no va fallar.

Va començar a fer-nos una classe de matemàtiques i ens va proposar aprendre perímetres i àrees a partir de geoplans i treballant amb grups mixtes. Va ser genial!

?

Ens va ensenyar una forma diferent d’entendre les mates, va ser una classe molt oral, sense gairebé utilitzar la pissarra, i vam aprendre geometria sense utilitzar regles ni compassos.

En Jordi s’explicava molt bé i era molt amable i simpàtic. Ens deixava equivocar i després apreníem del nostre error. Vam estar manipulant molta estona partint d’un material tan simple com les “gomes de pollastre” i els geoplans, i vam aprendre diferents formes i noms com dòminos, triòminos, tetròminos, …

Ens ho vam passar genial. El treball en equip fa que ho entenguem tot més bé, i amb material tot és més visual i ens entra millor. Junts ho aconseguim tot!

Gràcies Jordi per la teva visita.

Els nostres jocs florals

jocsflorals1 jocsflorals2 jocsflorals3

Avui hem celebrat els nostres Jocs Florals a l’escola. Els alumnes de 1r a 3r podien escriure un conte o un poema per parelles, i els alumnes de 4t a 6è un conte o un poema individual. Aquests són els finalistes de cada curs, així com els finalistes del concurs de dibuix matemàtic que s’ha dut a terme a l’escola. Enhorabona.

Ens visiten els germans Castells

El passat dia 8 de març ens van visitar els germans Jordi i Josep Castells Planas. Abans havíem anat a veure la seva exposició “del taller a l’escenari” al Museu de Cardedeu dins el cicle Cardedeu en l’Art Vigent 2016. L’exposició mostrava la creativitat en el món de l’escenografia d’ambdós artistes amb esbossos i maquetes.

Si voleu veure les fotografies de la seva visita a l’escola, obriu l’enllaç següent:

Els germans Castells ens visiten

Sortida a Can Bordoi

photogrid_1488957262604

Els nens i nenes de 1r hem anat d’excursió a la Granja de Can Bordoi. Quan hem arribat ens han donat llet amb cacau per esmorzar. Allà hem après moltes coses sobre les vaques i els vedells. Hem pogut tocar els vedells i els hi hem donat menjar. Hem vist com les màquines munyien les vaques. Després hem visitat la botiga. I ens han ensenyat a fer MATÓ!!

Finalment, hem fet jocs i hem dinat allà. Ens ho hem passat genial!

Participació al debat “Ara és demà”

photogrid_1488822638405

El passat dissabte, 4 de març, quatre alumnes de la nostra escola, en representació del nostre alumnat, van participar en el debat sobre educació “Ara és demà” que es va celebrar al CosmoCaixa.

Durant quinze minuts, van exposar el resultat del debat que vam tenir al centre amb els alumnes de quart, cinquè i sisè, sobre com els agradaria que fos l’escola: què mantindrien, què canviarien, i per què?

Tot i el nombrós públic assistent, van exposar-ho molt bé. Felicitats nens i nenes!