ANEM AL CANAL OLÍMPIC!

 

El dia 10 d´octubre 4t i 5è vam anar amb autocar i molt emocionats al canal olímpic de Castelldefels. Vam fer dues activitats: vam muntar en barca i vam fer  tir amb arc. Hi havia un lloc on ens vam canviar de roba i després vam anar al moll per agafar les barques. Tots vam anar en barques de 5 persones.

Després vam fer al tir amb arc, vam fer grups de tres persones i vam tirar dues fletxes cadascú. Més tard tothom va anar a dinar a una mena de pati molt bonic i vam jugar moltíssim, també ens vam cansar molt.

A punt de marxar, les mestres ens van explicar que allà era  on practicaven les persones que feien esports olímpics aquàtics, i ens vam quedar sorpresos.

A la tornada, a l´autocar vam tornar tots molt contents i amb moltes coses que explicar als nostres pares, és a dir, ens va agradar moltíssim !!!!

KAPLA

Com ens agrada fer construccions amb KAPLA!! Gaudim i compartim mentre treballem la creativitat, la imaginació i l’enginy. Mireu quines construccions vam fer entre tots!!!

L’HERBETA DE POLIOL

El grup de teatre de 2n hem actuat davant d’EI i de la resta de nens del nostre cicle. Hem representat un conta molt bonic: “El caragol i l’herbeta de poliol. Estàvem una mica nerviosos però ens hem divertit molt.

Aquestes són les fotos de l’assaig.

Aquí teniu el conte:

https://youtu.be/QoFD45uy4pI