PORTES OBERTES I PREINSCRIPCIÓ CURS 2018-2019

Per tenir més informació podeu visitar la pàgina del Consorci d’Educació de Barcelona: http://edubcn.cat/ca/

6è visita l’IES Vall d’Hebrón

Després de rebre la visita de l’IES Ferran Tallada ens toca a nosaltres fer la visita als instituts de la zona.
I avuí hem començat per l’IES Vall d’Hebrón.
Hem anat a veure les instal.lacions, i ens han preparat unes activitats de ciències socials, pintura, laboratori i… Llegeix més»

Ludoteca Arimel – P4s

Aquest mes les dues classes de P4 hem anat a la Ludoteca Arimel per gaudir dels diferents espais dels quals disposen: Un supermercat, una casa, una nau espacial… i mil joguines!

Hem gaudit molt jugant i compartint aquesta estona amb els nostres companys i companyes! Us deixem algunes fotos:

 

Anem al parc de bombers!

El passat dimarts 13 de febrer (els alumnes de 1er) i el dimecres 14 els alumnes (els alumnes de 2n) vam anar a visitar el parc de bombers de la Vall d’Hebrón. Va ser molt interessant! Primer ens van ensenyar un vídeo de prevenció per tal de tenir més consciència de que fer si es pren foc a casa ; també ens van explicar que no només apaguen focs sinó que ajuden a la gent que no es pot moure a traslladar-los l’hospital, van a salvar a les persones atrapades en accidents, etc. A més a més vàrem poder veure la vestimenta que porten en diferents situacions i per acabar vam gaudir veient els diferents vehicles que tenen al parc i pujarem en un! Quina feina que fan més maca!

Club gimnàstic Gràcia

Els alumnes de 1er fa uns dies vam gaudir d’un matí molt divertit i esportiu! Vam anar al Club gimnàstic de Gràcia on nois i noies especialistes en aquest àmbit de l’educació física ens van ensenyar diversos exercicis i activitats de gimnàstica artística. Entre d’altres aparells vàrem poder pujar als poltres, anelles, barres, matalassos… Va ser molt divertit. Ah! Abans de marxar unes noies ens van fer una petita exhibició de salts i girs!

Psicomotricitat!

Els nens de P4 i P5 van gaudir fa uns dies d’una sessió de psicomotricitat diferent i molt divertida! Teniem molts rotllos de paper de vàter penjats d’uns fils i vam poder experimentar i jugar lliurement amb ells. Vam jugar al pilla pilla, a llençar el paper enlaire,ens vàrem inventar disfresses i moltes coses més perquè nosaltres els nens tenim molts imaginació per crear, construir i gaudir!

Un munt d’aigua en joc

Els nens de 1er vam fer un taller per conèixer el cicle de l’aigua on l’educadora ens va presentar un personatges a través d’un vídeo. També vam fer un joc digital i per últim experiments amb sabó, cola-cao vinagre i purpurina.

Bitacora “Caixafórum”

El dia 26 de gener, els alumnes de 3r i 4t van anar al Caixafòrum per veure la representació musical i teatral de l’obra “Bitacora”.

Miró a Plàstica

Durant el primer trimestre els alumnes de quart van aprendre moltes coses sobre Joan Miró i a les sessions de plàstica van experimentar algunes de les tècniques més conegudes de l’artista.

Visita al Caprabo

El passat mes de Desembre els alumnes de 4t van poder gaudir d’una visita al Caprabo, on van poder aprendre aspectes molt importants per portar una vida saludable i menjar sà. També van realitzar activitats per familiaritzar-se i aprendre a fer una compra adequada.