MASTERCLASS DELS ANIMALS

Després de la visita al Centre de  fauna de Planes de Son, la família del nostre company Quim Espot ens ha visitat a l’escola i ens ha dut material de primera mà , per tal de diferenciar els alguns animals salvatges autòctons del Pirineu, com el cabirol, la daina, l’ isard…  i alhora ampliar coneixements sobre aquests animals.

Gràcies família, ens ho hem passat molt bé i hem après molt!

Mireu les FOTOS!

Experimentem amb aigua

Aprofitant que el temps ens va acompanyar, els nens i nenes de P-5 vam sortir al pati per experimentar amb l’aigua: xeringues, pinzells i diferents estris ens van proporcionar un munt de situacions per a l’aprenentatge.

Fotos

 

Excursió a les coves de l’Espluga

Els nens i nenes de 3r vam anar a veure les coves de l’Espluga de Francolí. Les coves són molt grans i vam estar una bona estona a dins on vam veure com viviem els homes primitius. Després amb l’ajuda d’uns troncs i unes pells vam poder fer de primitius i fer la nostra pròpia cabana. Finalment vam fer un taller de pintura rupestre.

Un gran dia i aquí podeu veure les imatges d’aquest viatge

Masterclass piragües

Fa uns dies el Pau Clotet, pare del Faust, ens va venir a fer una masterclass envers les piragües i la funció més social que té el nostre riu. Primer ens vam quedar a la classe on vam veure un seguit de videos de les diferents modalitats de baixades que es poden fer. El més curiós és que resulta que a l’Àfrica hi ha un riu i la seva aigua està calenta.

Un cop al pati vam poder observar diferents tipus de Kayac i fins i tot ens hi vam poder pujar. Finalment amb l’ajuda de paper d’embalar vam dibuixar la forma de cada un dels kayacs per deprés fer una manualitat.

 

Moltes gràcies Pau ens va encantar i si no mireu aquí les fotos que ens vam fer.

Àgueda, Faust i Ferriol

Jo també jugo per aprendre

Aquí us deixem una petita mostra d’unes activitats on els nens aprenen jugant: construïm un metre quadrat, dibuixo amb figures geomètriques, faig circuits per a trens, aixafo el panís per poder-lo possar dins uns potets… entre altres.

Fotos

 

Treballem a l’hort

Els nens i nenes de cicle mitjà tenim plantat a l’hort plantes culinàries. Des del primer trimestre i fins ara, només han sobreviscut : la menta, els timonets i l’alfabrega. Ens ho hem passat genial, però ara volem treballar mes plantes i farem un llibre de receptes de menta i timonets.

Aquí podeu veure com va l’hort fins ara

Ramon, Marc, Shakira, Yannick