Protagonista Erik

El dimarts 30 de maig vam tenir de protagonista el Eric. Va venir la seva mare i ens va fer un experiment amb la llet i el colorant, vam poder observar què li passava quan a la llet li afegim colorant i amb un pal amb sabó ho tocàvem.

Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé.

Moltes gràcies Aracelys.

 

Visita al Museu de l’Os

El dijous 8 de juny vam anar d’excursió a Isil, a visitar el Museu de l’Os. Durant tot el curs hem estat treballant coses sobre l’os, com són, on viuen, què mengen….

Al museu ens van ensenyar vídeos de l’os, vam veure l’ossera, el lloc on viu, també vam poder tocar pells d’animals que menjava, … i per últim va anar a visitar el poble.

Ens ho vam passar molt bé!!!

 

Protagonista Laia

El dimarts 6 de juny vam tenir de protagonista la Laia. Van venir els seus pares i germans i ens van explicar de què treballaven. Després cadascú de nosaltres vam plantar un enciam en un test i el vam regar, per endur-nos-el cap a casa i així es faci gran i ens el podem menjar!!

Ens ho vam passar molt bé.

Moltes gràcies Lourdes, Josep, Sergi i Aleix.

Protagonista Gerber i Aren

El dijous 25 de maig vam tenir de protagonistes el Gerber i l’Aren. Ens van portar al riuet i ens van preparar unes activitats molt divertides. Teniem teles, kayac, pintura, una cinta d’equilibris, cariocas, aros, etc.  Vam passar per les diferents activitats i vam acabar amb un bon esmorzar!!

Moltes gràcies Pau i Glòria i Jurdana i Thor.

Fotos

PADRINS DE LECTURA

 

Els nens i nenes de P-4 per acomiadar-nos dels nostres padrins de lectura, els alumnes de 3r, hem compartit una estona de joc al pati d’infantil.

Ens ho hem passat d’allò més bé.

Moltes gràcies per les vostres lectures al llarg del curs.

Fotos