PROTAGONISTA MARINA

 

La Marina i els seus pares, l’Amaya i l’Oriol, la seva germana Iria i el seu cosí en Nil, van ensenyar-nos a fer un marc de fotos amb pasta de modelar de colors. Cadascú se’l va decorar al seu gust i van quedar molt vistosos . Ens ho vam super bé fent la manualitat i després compartint plegats un berenar dolç boníssim. Gràcies família !!!

FOTOS

Aprenem fent…

A l’escola tots els moments ens serveixen per anar assolint o consolidant aprenentatges, Ens relacionem, ens ajudem, treballem per parelles, en petit grups o de vegades si s’escau de manera individual. El que més ens agrada és FER… per això us deixem unes imatges que ho reflexen …. Molt bé nens i nenes de P-4 esteu aprenent un munt!!! Continueu així…

Fotos

Honorable Alcalde Bryan

El Bryan ha estat l’alcalde i ens ha portat a visitar la Biblioteca municipal de Sort . El Rosendo ens ha fet una visita guiada per aquest espai i li hem proposat que com a bibliotecari de Sort ens visiti a l`escola, per fer alguna activitat compartida amb ell. Moltes gràcies Bryan i Rosendo.

Fotos

Experiment “Sòlid o líquid?”

Una de les coses que més ens agrada fer és experiments de ciència. El darrer que hem fet ha estat aquest, ha estat molt i molt divertit i només hem necessitat un recipient, una mica d’aigua, farina de blat de moro (“Maicena”) i una cullera! Entre les fotos hi trobareu els passos a seguir, animeu-vos a fer-ho a casa que us ho passareu molt bé!

FOTOS

Frida Kahlo

Avui hem vist aquest vídeo que ens explica més sobre Frida Kahlo, per completar la informació sobre l’artista. Al nostre passadís estem preparant una petita mostra!

FLAMICELL 2018

El passat dissabte 10 de març es va celebrar a la Pobla de Segur la 36a Olimpíada Flamicell. Alguns dels alumnes de l’escola hi van participar en les modalitats de miniatletisme i olimpíada. Tot i el mal temps, s’ho van passar molt bé!!

Aquí teniu un recull de fotografies.