Coneixem les senyoretes de CI

La darrera setmana de curs, els nenes i nenes de P-5 van anar a conèixer les seves noves classes per al curs vinent. Els nens i nenes de primer ens van fer una explicació de tot el que es trobarien a l’inici del cicle. Gràcies per convidar-nos i acollir-nos tant bé…. gràcies també a tot l’equip de mestres….

P1070424_phixr

ANEM AL RIU

La darrera setmana d’escola, els nens i nenes de P4 vam fer una petita sortida al riu Noguera Pallaresa en el seu pas per Sort i vam poder alliberar la Xip i la Xap, les llúdrigues que ens han acompanyat al llarg de tot aquest curs per treballar el Projecte del Pallars. També vam alliberar les salamandres que havia portat una nena pensant que eren capgrossos i que hem cuidat i observat durant uns dies.
A reveure a totes, que sigueu molt felices al riu amb els vostres amics!

Fotos

LA KAREN ENS FA D’ENFERMERA:

 

A P-4 tenim un racó dels metges i vam voler convidar la Karen que és infermera perquè ens expliqués coses de la seva feina. Ens va parlar dels ossos, de les radiografies, de la importància de netejar-nos bé les dents, de no menjar tantes llaminadures i menjar més fruita, ens va ensenyar els estris que utilitzen per cosir una ferida,… Tot això amb l’ajuda de l’Amy i la Chloe, que són unes grans ajudants d’infermera!
Finalment la Karen i alguns ajudants van enguixar la cama de l’Amy i, un cop assecat, va tallar-lo amb una màquina que feia molt soroll.
Ens ha encantat la teva visita Karen, ha estat molt interessant, divertit i hem après un munt de coses! Moltíssimes gràcies Karen, Amy i Chloe!!

Fotos

Protagonista Erik

El dimarts 30 de maig vam tenir de protagonista el Eric. Va venir la seva mare i ens va fer un experiment amb la llet i el colorant, vam poder observar què li passava quan a la llet li afegim colorant i amb un pal amb sabó ho tocàvem.

Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé.

Moltes gràcies Aracelys.

 

Visita al Museu de l’Os

El dijous 8 de juny vam anar d’excursió a Isil, a visitar el Museu de l’Os. Durant tot el curs hem estat treballant coses sobre l’os, com són, on viuen, què mengen….

Al museu ens van ensenyar vídeos de l’os, vam veure l’ossera, el lloc on viu, també vam poder tocar pells d’animals que menjava, … i per últim va anar a visitar el poble.

Ens ho vam passar molt bé!!!