Enviem una postal!

El segon repte del nostre últim projecte “els mitjans de transport i comunicació” ha estat enviar una postal per tal que arribi al seu destinatari. Primerament, desprès d’haver-ho treballat a l’escola, vam fer un esborrany a casa per preparar que i a qui volíem enviar la postal.  Després vam anar a comprar la postal i el segell, la vam escriure al riuet (tot mirant el model de l’esborrany) i la vam anar a llençar. Ara només cal esperar per saber si cadascú aconsegueix el seu repte.

Quan estàvem a correus la Núria ens va explicar tot el procés des de que es llença una carta, fins que arriba al seu destinatari, tenint en compte els diferents transport que es fan servir per tal que la carta arribi al seu destí.

Masterclass

L’altre dia va venir la mare de la Gianira a fer-nos una masterclass sobre els mol·luscos. Vam poder veure els tipus diferents que hi havia, així com fer un taller i fer els nostres propis mol·luscos amb materials reciclats. Gràcies per venir!

Taller de papiroflexia

Ahir la cosina del Nil que està estudiant per ser mestra, va venir a l’escola  fer-nos un taller de papiroflèxia relacionat amb els transports.

Vam fer un vaixell bonic. Moltes gràcies per venir Victoria.

Sortida Tremp

El dia 18 de Juny de bon mati  vam sortir de casa preparats per aconseguir el nostre repte. Vam agafar el Alsina a la parada direcció La Pobla de Segur, des de allí vam agafar el tren per arribar fins a Tremp. Un cop a Tremp vam explorar la ciutat amb l’ajuda d’un mapa, on ens indicava com arribar en primer lloc a la biblioteca. Allí vam poder veure una biblioteca molt gran i escoltar un conte relacionat amb els mitjans de transport. En finalitzar la visita amb l’ajuda del mapa vam poder arribar al parc del Pinell on vam gaudir d’una estona de joc i vam dinar abans d’agafar els taxis per tornar a l’escola.

Ens ho vam passar molt bé.