ELS ESPINACS DEL NOSTRE HORT, UN REGAL PER AL NOSTRE PALADAR

Després de veure com poc a poc han anat creixent, finalment hem collit els espinacs que vam sembrar a principi de curs. Petites llavors que ens han regalat una vida i han fet crèixer uns espinacs verds i molt saludables.

Després de collir-los, vam concensuar entre tots i totes com els podriem cuinar. Truita d’espincacs, espinacs amb cigrons, cigrons estofats o panadons eren les opcions. Després d’una votació vam decicir que cuinaríem panadons.

Amb la recepta a les mans, primer els vam collir, després netejar i bullir, fer la massa, fer els panadons i,… el millor de tot: LA DEGUSTACIÓ. Van quedar boníssims.

Ah i amb la massa que ens va sobrar,… encara vam improvitzar unes coques amb sucre que ens van endolcir una mica més el moment. Colla de cicle inicial, junts, fem un bon equip!

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>